Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Leszbinek néznének, ha csóknyo...

Leszbinek néznének, ha csóknyomot tetováltatnék a nyakamra?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, és kb két és fél éve ezt a mintát szeretném a nyakamra, csak feketében:

[link]

Nagyjából egy éve lett kábeltévém, és ott láttam élőben először ilyet a Miami Ink-ben, de csak megerősítette bennem az elhatározást. Egy ismerősöm szerint viszont leszbinek néznének miatta. Elgondolkodtam rajta, és oda lyukadtam ki, hogy ismerősöm hülye, de az emberek is azok...

Szerintetek?

Nem, nem érdekel, hogy ki mit gondol a tetoválásokról általában, nem ez volt a kérdés.

2009. dec. 28. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha pék vagy cukrász leszel akkor nem a legjobb választás szerintem. az alkalmasságin tuti belekötnek. tapasztalat -.-
2009. dec. 28. 23:51
 12/12 A kérdező kommentje:

jövő tanévben végzek, akkor lesz meg a szakmám még csak, és nagy valószínűséggel csak akkor fogom tudni véghezvinni a tervemet, ha már saját keresetem lesz, illetve ha elköltözök itthonról, mert apám kijelentette, hogy amíg itthon lakok, ne lásson ilyet rajtam, vagy kitesz.

hát rendben, legyen meg az öröme, én ezen nem is vitázok vele, meg még különben sincs rá pénzem - és ha teszemazt 3 év múlva megcsináltatom, akkor majd rájön, hogy nem csak múló hóbort :)

és hát a különköltözés csak munkahellyel lesz lehetséges, szóval minden bizonnyal csak azután sikerül felrajzoltatni, miután már meglesz a munkahelyem.

ismerősnél be van ígérve nekem egy hely, és neki semmi kifogása a tetoválások ellen, neki is végig van varrva a karja. :)

remélem, áll még addigra az ajánlata... :)

ha nem, meg majd lesz valami... :)

2009. dec. 29. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!