Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vajon a nagyon vékony, lapos...

Vajon a nagyon vékony, lapos hasú lányok hogyan érik el, hogy ilyen legyen az alakjuk ?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat sportolnak, nagyon keveset esznek, vagy csak szimplán semmi nem látszik meg rajtuk amikor esznek?

ma 14:27
 1/7 anonim válasza:
0%

Fiatalok.

Akkor az enyém is ilyen volt, de már elmúlt. 🤪

ma 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Adottság, életkor, táplálkozás, mozgás.
ma 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam genetika, anyukám is ilyen volt két gyerek után, én is ilyen vagyok egy gyerek után. Semmit sem sportolok, soha nem is sportoltam. Igaz, hogy nem vagyok nagy evő, de különösebben nem figyelek arra, mit eszem, de sokat nem eszek sosem. Ma pl még csak egy zsemlét ettem magában.
ma 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinél genetika. Nekem is van ilyen barátnőm, annyit és azt eszik amit és amennyit akar. Nem nagyon mozog, mégis vékony, formás. Genetikai lottó nyertes. Én csak akig leírtam és átgondoltam a karácsony menüt felszedtem pár kilót. Nekem egy folyamatos harc, hogy megtartsam az alakom.
ma 15:41
 5/7 anonim válasza:
100%
Nekem apukám nagyon vékony, valószínüleg örököltem, mert egyáltalán nem tudok hízni, úgyse hogy nem sportolok, és nem diétázom
ma 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasra egyáltalán nem hízok, pedig hasra szinte egyáltalán nem is edzek. Szültem három gyereket is, mégis kockás a hasam. A családból mindenki pocakos, kivétel én. 48 éves vagyok.
ma 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a genetikára szavazok,mert kifejezetten vékonyan és fiatalon, sok edzéssel is mindog volt egy kis pocakom, sosem volt teljesen sík lapos, pedig nagyon szerettem volna. Úgy érzem mindent megtettem, de nem lett olyan sose. Most hogy szültem is, pláne elengedtem hogy valaha olyan lapos legyen, pedig nem szedtem fel sokat.
ma 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!