Szép alakom/testem van? Megfelelő a súlyom vagy diétázak?
58kg
161cm vagyok
comb:55cm
fenék:98cm(izmos kerek)
csipő:85cm
has:79cm
cici:91cm
13 és egy hónal mulva 14.Lány.
A testedet pont nem látjuk, tudod, ahhoz kép is kéne! Nem mindegy, hogy lötty-plötty vagy feszes.
Egyébként fenék = csípő, csak hogy tudd! A csípőt soha nem a csípőcsontnál, hanem a fenék legnagyobb részén mérjük.
A derekad adata pedig lemaradt (köldök felett a legvékonyabb részen).
A szépséget nem számokban mérik. 13 évesen meg eszedbe ne jusson diétázni... Ezt 16 éves fejjel mondom, most fogytam 10 kilót csupán rendszres testmozgással és az ételeim/adagjaim figyelésével, egy kis önmegtartóztatással. A testednek szüksége van egy átlag 2500-800 kalóriára ha jól tudom, főleg, hogy fejlődésben vagy.
Egyébként szerintem teljesen jók az adataid, bár bővebb véleményt nem tudok mondani, elkezdtem fejben magamhoz hasonlítani őket, de magasabb és nehezebb vagyok tőled egy-egy tizessel, szóval felesleges. De kiszámoltam a BMI-d és normál, egészséges a testalkatod.
derék:79cm
Képet nem szeretnék felrakni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
upsz 72 de ez nagy???:O
Pedig nem tűnik nagynak!
Számok alapján: igen, van mit rajtad fogni. Az én derekam 73-as és zavar nagyon. De én már szültem. Combod sem vékony. És az 58 kg sem kevés.
DE! Ezek csak a számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!