háááááát.nem tudom..az 1.ok,de a többi nem annyira érthető..ilyen felhozatallal bejutni az első 9-be nem nagy szám..
2009. dec. 27. 16:31
12/19 anonim válasza:
Uram isten!! Ide csak bányarémek jelentkeztek???
2009. dec. 27. 16:32
13/19 anonim válasza:
csak a magyar lány alapján azt monndtam volna, hogy nincs sok esélye, de ez a mezőny...néhány lány nem hogy nem szép, csúnya pl ukrajna, szlovákia, lettország, oroszország, kína, anglia(különösen), dánia, brazília. nézzétek meg őket. hát vagy a fotó borzalmas, amit azért nem hiszek vagy tényleg nagy mellényúlás volt. hozzájuk képest a magyar lány nagyonis szép.
2009. dec. 27. 16:54
14/19 anonim válasza:
ez a lány esélytelen, mint az összes többi magyar miss akárkicsoda. itthon megválasztják (rosszul), aztán csodálkoznak h a világ/európa/stb versenyen miért esik ki az első fordulóban. na vajon miért? mert mindig ilyen semmitmondó csajokat választanak itthon elsőnek.
hát én nem értem 1 néger csajnál bármelyik fehér szebb szerintem....
arcra legalábbis
2010. jan. 4. 05:06
17/19 anonim válasza:
tök átlagos:D semmi extra kisugárzás nincs rajta....szerintem
2010. jan. 4. 09:05
18/19 anonim válasza:
szerintem semmi extra:
1.az alakja átlagos, nincsen dereka és rövidek a lábai vagy csak a képek előnytelenek, de a karjának szép formája van.
2.arca, helyes, de mint már előttem sokan mondták nem szépségkirálynős, hiányzik belüle az a belső szépség, ami elengedhetetlen, hogy királynő legyen..olyan, mint egy csinos szomszédlány az utcából..
2010. jan. 4. 09:09
19/19 anonim válasza:
sztem tök átlagos.és tényleg nincsbenne semmi szépségkirálynős.
de azért a többiekse vmi jók.vannak nála roszabbak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!