Mit tegyek hogy ne legyek ennyire csúnya?
Először is nincs pénzem még turis ruhákra sem. Fodrásznál kb. 10 éve voltam és nagyon dús kunkori hajam van. Hajformáló cuccokra sincs pénzem... Az arcommal is sok a gond. Nagy a homlokom. Nagy pufi szemeim vannak. "Disznó" orrom van. Az arcom is nagy (mármint felszínesen nem tulajdonságban). Van 4 anyajegyem amiből szőr nő ki. A fogsorom meg össze vissza áll. A számnak sincs semmi formája. A füleim kiállnak. A testemmel is vannak problémák. Lóg a mellem. ( nem nagyok) pupos a hátam (hiába húzom ki magam). A hasamnál lóg a bőr. Tele vagyok striákkal. A fenekem is lóg. Itthon szoktam edzeni pedig. Széles a csípőm. A combomon is lóg a bőr. 175 cm vagyok 67 kiló.
Ez vagyok én. Amit leirtam. Képet nem küldök. Mégis mit tehetnék??? :( Kérlek segítsetek.
18/L
hát sok minden pénzel megoldható lenne de mivel annak hiján vagy ezt hagyjuk
a börödet sokszor mosd le hideg vizzel attol szép lesz az arcbőrőd , ollotok tuti van vágd ki a szőrt az anyajegyedből fogynod sztem nem kell mert a magasságodhoz ez jó a szemeddel meg az oroddal nem tudsz mit csinálni az akkora
de most leirtad mi a rossz a kinézetedbe de biztos vannak jo dolgok is amire büszke vagy modnjuk legalább dús a hajad és lehet a szine is szép :)
Sok-sok edzés, egészséges étkezés a feszes, csinos testért. Megfelelő frizura és smink a szép arcért. Ezutóbbi mindenképpen egy egyszeri ráfordítás, de ha elmész fodrászhoz, akkor vág neked egy megfelelő fazont, és legközelebb elmész egy fél év múlva. Sminkem nincs túl sok.. egy darab 4 színű barna, valamint egy jó minőségű szempillaspirál. El vagyok vele már 1 éve, csak az alap sminket szeretem.
Az anyajegyedből kitéped a szőrt, gondolom van szemöldökcsipeszed.
A fogaddal meg nem tudsz mit kezdeni..fogszabi kéne, de ugye az nagyon drága, szóval hagyjuk.
Az orrod füled homlokod pedig sminkkel és megfelelő hajjal előnyössé varázsolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!