Szerintetek mi az ideális kinézet nőknél? Milyen nőt tartasz szépnek vonzónak?
Nekem Jessica Alba az ideálom, egyszerűen tökéletesnek látom, még hétköznap lesifotókon is szép és nagyon jó stílussal öltözködik. Bájos és szexi egyszerre, anyaként is.
Alacsony, max 165 cm magas, karcsú, bögyös-faros, kissé kreolos bőrű, fekete hajú csajok jönnek be nekem. Vagyis most már múlt idő, mert hogy boldog házasságban élek.
55F
a vékonyakat és a sportosakat tartom a legszebbeknek.
nekem csak a fehérek tetszenek igazán. más rasszúval csak ilyen kalandozást tudnék elképzelni.
hajszínből a legtöbb lánynak szerintem az eredeti áll legjobban.
a barna szem nem tetszik annyira, mint a többi, világosabb (zöld, kék szürke...) szín.
belsőre meg az, hogy illjünk össze.
21f
sportos alak,nem vakítóan fehér bőr,magabiztos,160-175cm körüli,kb. 60kg-os közepes-nagy mellű,de feszes fenekű,mindegy a szem,arca lágy/kislányos, stylosra normális(ne legyen extrémen semmi) viselkedésre meg kedves,nyugodt,türelmes,de sexy!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!