Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti gáznak találjátok...

Lányok, ti gáznak találjátok ha egy fiúnak szőrös a hónajla?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 19:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötekedés, de mivel ez természetes dolog, ezért nem lehet valaki igénytelen.

Ha nem fürdik, és koszos, büdös, na az már igénytelen.

2009. dec. 25. 21:26
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem találom gáznak, bár lehet, hogy elfogult vagyok, mert a barátom egy kis szőrmók :) (nem gorilla-szinten azért...) De hozzátartozik, hogy sosem büdös. Ha az lenne, lehet, hogy zavarna.

17/L

2009. dec. 25. 21:36
 23/35 anonim ***** válasza:
65%
egyáltalán nem
2009. dec. 25. 21:48
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a csupaszcsiga pasik a gázak. Kiakasztó,hogy a férfiak egyre femininebbek....
2009. dec. 25. 23:42
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
gáz
2009. dec. 26. 00:22
 26/35 anonim ***** válasza:
60%
a szőrtelen pasik nekem visszataszítóak, b*zisak. egyszer a párom egy nyári edzőtábor miatt leborotválta a hónalját, hát mikor hazajött alig bírtam röhögés nélkül, olyan gyík volt úgy. a szőr nem ápolatlanság. az az , mikor valaki nem fürdik. ne csodálkozzunk, ha a pasik egyre nőiesebbek, a nők várják el, hogy legyenek ilyenek. egy pasinak van hónaljszőre, meg van a mellkasán, a karján, sőt a nemi szervénél is. nekem az is visszataszító meztelencsiga hatást kelt, ha ott borotválja. én maradok a férfias férfiaknál. 19/L
2009. dec. 26. 09:22
 27/35 anonim ***** válasza:

Ha lányos, csini típusú fiú akkor igen. Szerintem esztétikusabb ha borotválja.

Ha viszont férfias típusú srác akkor szerintem jól tud állni neki egy kis szőr.

Ellenben aki már nagyon szőrös az szerintem totál ápolatlan hatást kelt és semmi szexit nem látok benne.

Mellesleg nekem szinte az összes ismerősöm borotválja a hónalját. A legtöbbük férfias kinézetű férfi. És mégis.

Szerintük is sokkal higiénikusabb így és attól még nem fognak idétlenül kinézni, hiszen máshol nem szőrtelenítenek.

2009. dec. 26. 09:39
 28/35 anonim ***** válasza:
de mitől higiénikusabb? ezt nem értem meg, de tényleg. az én párom nem borotválja, de mégse bűzlik, mint egy disznótelep, nem röpködnek körülötte a legyek és nem izzad méteres foltokat a pólójára. fürdik, használ dezodort, mindig nagyon kellemes az illata. akkor mi a higiénikusabb a borotvált hónaljban? valaki mondja el, de tényleg.
2009. dec. 26. 13:15
 29/35 anonim ***** válasza:
Engem(!!!) nemm zavar, lehet szőrös, de nem az a nagyon hosszú, gazos! Férfiasnak jól áll, de a lányos fiúnak nem. Elöttem lévő egyik kommentelő pont ezt igy megírta! Adom a véleményét!!! :)
2009. dec. 28. 00:54
 30/35 anonim ***** válasza:

Azért higiénikusabb, mert pl könnyebb használni a dezodort. Nem mindenki fújósat használ és igen szar amikor a szőrre rátapad a stift meg hasonlók... és sportolásnál is sokkal jobb érzés ha nem vagy szőrös ott.

Illetve szerintem mosakodni is egyszerűbb úgy. Meg nem tudom én nem szeretek "szőrösen lenni" mert úgy olyan kellemetlen ha felveszek egy felsőt vagy valamit és akkor érzem, hogy alatta ott van egy szőrcsomó :D egyszerűen zavar.

Szerintem sokkal jobb érzés ha le van borotválva, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. Én már el se tudnám viselni, ha nem borotválnám a hónaljam.

2009. dec. 28. 01:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!