Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az baj, hogy egy férfi nagyon...

Az baj, hogy egy férfi nagyon szőrös?

Figyelt kérdés
Kéz,láb,hátsó hót szőr.:S
2009. dec. 25. 08:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szőrös lehet, szúrós ne legyen
2009. dec. 25. 09:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elnézem, kislányok esetében ez baj lehet. Mármint ők nem szeretik az ilyen férfiakat.

Azt gondolom, felnőtt nők többségének tetszik, hiszen ez a férfiasság egyik külsődleges jele. Természetes és vonzó dolog. Az én párom is szőrmók, és én nagyon vonzónak találom.

2009. dec. 25. 09:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, férfias. Nekem jobban bejön, mint a csupasz.
2009. dec. 25. 09:23
 4/10 anonim ***** válasza:
A szőrös a természetes,a borotvált nagyon visszataszító,mert nem férfias.
2009. dec. 25. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis,teljesen jó szőrösen :-)

A láb és a kar mindenképpen szőrös kell,hogy legyen.Engem max. csak a hónaljnál és a hátnál zavar.

18/L

2009. dec. 25. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

nos én 24 éves vagyok, nemvagyok kislány, de a szőrös hátat nagyon nem szeretem. és a pólóból kikandikáló mellkasszőrt sem, ami már szinte nyakszőr, annyira sok.

a férfi legyen szőrös igen, de ne legyen yeti.

2009. dec. 25. 11:45
 7/10 anonim ***** válasza:

inkább, mint a csupaszcsiga :)

bár a hátat azért korrigáld :)

2009. dec. 25. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Baj? Az lenne baj, ha beállnál a mai feminin "férfiak "sorába és szőrtelenítgetnél...
2009. dec. 26. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

hááát...nekem pl nem jön be a nagyon szőrös :) Ha kicsit az igen, de szerintem a hónalj meg ott lent alap köwetelmény h csupasz legyen. Van olyan kinek szőrös a háta?:S Olyat még nem láttam.

Kéz, láb legyen szőrös. :) Azt csak a melegek borotválják :D

2010. jan. 12. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Sulimba vannak ilyen alfahím féleségek :S Hát azok azt nézik h a haveri társaságban melyiknek csupaszabb a lába :ssss Fúúúj. Eőző voltam
2010. jan. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!