Hogy áll nekem ez az új hajszín? (KÉP VAN)
Figyelt kérdés
Egészen hosszú ideig voltam platinaszőke, utána lett sötétbarna, most pedig ilyen rézvörös lett ma. Jó?
Íme: [link]
ha nem hozza így be ezen a linken, elküldöm üzenetben ! :D
2014. ápr. 29. 20:17
1/13 anonim válasza:
Sztem nem kéne festened a hajad.És mi az hogy platinaszőke?!Mondd b*zi vagy!?:o Hány éves vagy?Am nem annyira rossz .Megnéznélek barnán is.
2/13 anonim válasza:
Komolyan befestetted? Véleményem szerint ez a haj a platinaszőkével vagy a sötétbarnával jobban állna.
3/13 anonim válasza:
Nekem a barna vagy szőkés barna tetszene.
De miért festeted a hajad? Nekem ez olyan fura egy fiúnál.
4/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, és fodrásznak készülök:D
magamon kísérletezek még
2014. ápr. 29. 20:26
5/13 anonim válasza:
A hajszínnel semmi baj nincs, de ez a frizura neked nagyon nem áll jól.
6/13 anonim válasza:
2-es vagyok.
Szerintem pont a szín rossz és a frizura jó.
7/13 anonim válasza:
Ha. Fodrasznak készulsz akk jó.Bocsi de nem néztelek 17 nek.Azt hittem 14 körül vagy.:0
#első voltam
8/13 anonim válasza:
Suli nélkül ne kísérletezz. A fodrász sulihoz kell előbb egy érettségi nem?
10/13 anonim válasza:
Szerintem haj is borzasztó és a színe sem tetszik. Én se néztelek többnek 14-nél egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!