Szerintetek fehér bőrhöz, zöldes-barnás szemhez milyen hajszín áll jól?
Figyelt kérdés
Esetleg hajfestéket is linkelhetnétek.
Változtatni szeretnék magamon, mert a sötétbarna hajammal úgy nézek ki mint egy japán porcelánbaba:S Kiskoromban szőke voltam akkor jólállt.
2014. márc. 30. 19:45
1/6 anonim válasza:
A szőke jó lehet, de vigyázni kell, hogy ne legyen túl világos árnyalat! Inkább egy melegebb aranyszőkét válassz! Vagy a bronzosabb, vörös árnyalatok se lennének rosszak!
Termékek közül a Syoss-t tudnám ajánlani, illetve a Palette festékeket. Az ammónia nélküliekkel viszont vigyázz, mert sokszor váltanak ki irritáló hatást!
4/6 anonim válasza:
Akkor mi itt a kérdés? márka: pl. palette
szín: szőke
előrébb vagy?
5/6 anonim válasza:
a természetes színed. ha a sötétbarna az, akkor az
21f
6/6 anonim válasza:
Szerintem a sötétbarnán ne nagyon változtass, max középbarnára, vagy vörösesbarnára. Én ugyanilyen vagyok, csak én nekem a természetes hajszínem a sötétszőke, voltam 1 évig világosabb aranyszőke (9-es színmélység kb), de borzasztóan tönkreteszi a hajat, plusz utólag leesett, hogy annyira nem is állt jól, a túl világos szőke jobban sápaszt, mint a sötétebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!