Az gáz ha fiú létemre szedem a szemöldökömet?
Figyelt kérdés
De csak ott ahol össze van nőve középen, és egy kicsit vékonyítanék rajta. Mert alapból nagyon vastag lenne.. Ott szedném ki ahol látom hogy ritkábban nő... Szóval nem lenne íves.
Szerintetek?
2009. dec. 24. 23:04
1/14 anonim válasza:
abszolút nem gáz...persze tényleg ne szedd túl vékonyra de ha normálisan ki van szedve tényleg tuti.Én frászt kapok a fiúktól akiknek összenőtt a szemöldökük.
21L
2/14 anonim válasza:
dehogy gáz, ezt max. igényességnek hívják
3/14 anonim válasza:
ha nem látszik h szedve van akkor nemgáz.
4/14 anonim válasza:
linkelj egy képet:)
amúgy az összenövéssel nincs baj, a vastagságára kíváncsi vagyok
5/14 anonim válasza:
előző vagyok: vagyis úgy gondoltam hogy ott ahol össze van nőve biztosan szedd ki:D
6/14 anonim válasza:
Ha nem látszik rajta, hogy szeded, akkor egyáltalán nem gáz.
7/14 anonim válasza:
Hát inkább mint hogy partyszemöldököd legyen...
9/14 anonim válasza:
ez jó dolog, kivéve ha az a homokos vékony szinte már megrajzolást igénylőt tolod... én örülnék, ha a barátom szedné.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Majd ma teszek fel képet.
2009. dec. 25. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!