Ez rágott alma, körte, vagy homokóra alak? És. Mennyire tetszik ez a srácoknak úgy általában (mármint a széles csípő, kicsi mell kombó)? Kép lent.
Nem egy gyümölcs meg mittudomén mi vagy.
Ez a te tested, és ez ilyen, ez így pont jó.
Kit érdekel, mi jön be a férfiaknak? Ha örök életedben a férfi elismeréslesz az egyetlen, amitől jól érzed magad, akkor sosem leszel elégedett.
Egyébként meg nekem kis mellem van és széles csípőm, bár az alakunk nem igazán hasonlít, én inkább izmosabb vagyok, meg vastagabb, de sosem volt gondom párkereséssel.
Hidd el, ha nincs pasid, az nem azért van, mert 'rossz az alakod', hanem valahol másban van a gikszer.
Továbbra sem széles a csípőd! Mert ez az érték egy kb. 152 centis lánynál jelent széleset, nem pedig egy ilyen magasnál, mint TE!
A kép alapján lehetsz minimum vagy 175.
Ehhez a magassághoz a 95-105 körüli csípő is csak normál!
A körtéhez egyébként nem elég az, hogy a csípőd nagyobb legyen. Lényegesen nagyobbnak kell lennie. Emellett a válladnak keskenynek, a combodnak vastagnak. Ezek nem illenek rád.
Nem vagy egyértelműen besorolható egyik típusba se.
Valószínűleg, ha jobb súlyban lennél, könnyebben el lehetne dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!