Aki nézegeti a Myvip szépségversenyes csajokat nem lepődik meg egyes lányok korát illetően?
Figyelt kérdés
Kép alapján min. 20 évesnek néztem a csajokat, erre megnéztem hány évesek és 15,16,17... Egyszerűen nem értem hogy nézhetnek úgy ki ennyi idősen: :O
Szerintetek ez normális?? Hogy fognak akkor kinézni huszon évesen?
Csak példának:
[link] --> 15 év
[link] -->16 év
[link] -->17 év
2009. dec. 23. 20:08
11/14 anonim válasza:
hogyne tudnának,...
szoli köztudottan öregíti a bőrt és a rengetek vakolattól is idősebbnek tűnnek:S
12/14 anonim válasza:
OMG! 18 multam nemreg... a 15 eves lanynak a kozelebe sem erek.
Itt azert elovennem a szuloket, nem latjak, hogy milyen a kolyok?
13/14 anonim válasza:
ne csoálkozzanak rajta, hogy 25 évesen már nagyban ráncosodni fognak a sok szolitól (ha addig nem kapnak bőrrákot) :D szánalom..
14/14 anonim válasza:
És akkor az egyik illető még fel van háborodva h nincs bizonyos részében/részeiben szilikon-mivel gondolom már többen is írták neki...hülyének nézné az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!