Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ki lesz a myvip...

Szerintetek ki lesz a myvip szépe?

Figyelt kérdés
Jelentkezett itt valaki rá? Vagy az ismerőse?
2009. dec. 31. 00:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az a lány lesz, aki most is az első helyen áll, bár én jobban szurkolok a harmadiknak.
2009. dec. 31. 00:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Az első helyen a szőke csaj áll sárga polóban?
2009. dec. 31. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet vele nyerni amúgy? Mákdarálót vagy mit?
2009. dec. 31. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Már megnyerte a szőke, nem? De hogy miért ő? Ocsmány egy ribinek néz ki, az arca is csúnya, sokkal szebbek vannak nála.
2009. dec. 31. 00:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én nem jelentkeztem.

De 3 ismerősőm jelentkezett. Ebből 1 az osztálytársam volt, 2 pedig a szomszéd városba lakik,és egy suliba jártam velük.

Nem tudom ki nyeri, nagyon nem is érdekel.

Mindenki agyonfestett,beállított képekkel van teli.

Alig van már eredeti kép róluk, ami van az agyon van retusálva,színezve.

És már a 15 évesek úgy néznek ki mint a 25 évesek..Hát gyerekek álljon már meg a menet! :D

(én konkrétan csak 18 évtől írtam volna ki a jelentkezést, egy 14-15 évesnek nem itt a helye)

2009. dec. 31. 00:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Még nem nyert senki ha jól tudom,csak azért tettem fel a kérdést,mert szerintem egyiksem túl szép,nem vagyok nagyképű meg semmi,de azért a legtöbb csaj elég gáz....Am én úgy csináltam volna a versenyt,hogy normális otthon készült fótokat lehessen csak kitenni,mert úgye ezeket vagy retusálják vagy már alapból fényképész csinálja. Na mindegy.... jóéjt:D
2009. dec. 31. 01:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Remélem Ollé Henriett, aki az első helyen áll.

Hát ahogy nézem a lányokat az átlagéletkor olyan 16 év körül van, bár a képeken vagy 20nak néznek ki, ami szerintem elég gáz :/

2009. dec. 31. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a lány tetszik nagyon, aki a 4. helyen áll. Tóth valaki... Na az a csaj szerintem tényleg szép. :)
2009. dec. 31. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a jelenlegi 2. helyezett (Balogh Vivien) az ismerősöm. Élőben közel sem olyan szép, mint a képeken. :D Bár szerintem a képeken sincs semmi extra.

Engem nem nagyon érdekel ki nyeri, nem is szavaztam.

2009. dec. 31. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!