Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mire gondolsz először, amikor...

Mire gondolsz először, amikor meglátsz egy kövér lányt?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 12:49
1 2
 11/18 bogikatona válasza:
79%
Arra hogy vajon mitől lett olyan amilyen.. Egyáltalán nem vagyok előítéletes.. Én is olyan voltam és teljesen átérzem a problémájukat.. De ha valaki nem tesz ellene, hogy megváltozzon azt nem tudom sajnálni ...
2014. ápr. 24. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Félni kezdek.

Na persze nem a túlsúlyos emberektől, hanem magamtól. Minél többet látok, annál kevesebbet eszem. Rettegek attól, hogy elhízom.

2014. ápr. 25. 14:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Arra ,hogy pár kilót adhatna nekem is, mert én+vékony vagyok :D
2014. ápr. 25. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem nem az zavar, ha valaki kövér, mert lehet beteg, nincs ideje, szeret enni, nem érdekli, jól érzi így magát, stb. Hanem az, hogy nem az alkatának és a súlyának megfelelően öltözködik, és gyűrődik a háj mindenütt! Eléggé visszataszító, főleg nyáron.
2014. ápr. 26. 00:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Arra, hogy "Basszus, nem zavarja?".

Persze ezt azokra értem, akik tényleg szinte szétfolynak.

Nagy részük tényleg csak az egészségtelen életmód miatt kövér.

De aki betegség miatt kövér, valamilyen szinten az is igénytelen, hiszen azért a legtöbb problémát lehet kezelni (többet között a pajzsmirigy alulműködést pl.)

2014. ápr. 27. 12:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha duci akkor azt, hogy mi a francért nem képes lefogyni. Ha kövér akkor azt, hogy hogy a fenébe jutott el idáig.
2014. ápr. 27. 23:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Demegdugnám!
2014. ápr. 28. 21:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Igénytelen.
2014. máj. 18. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!