Szerintetek jól néz ki az orrpiercing?
Dehogy vagy idős hozzá!!!!!
Ne butáskodj, nagyon is elfogadható ilyen korban!!
Septum is jó szerintem :D
Kedves kérdező!
k8 nagyon szépen leírta, itt ott kiegészíteném.
Szúrasd, és ne lövesd. Szúrás közben (alatt-után) könnybe lábadhat a szemed, mert az orr belső fala érzékeny, szóval amikor csináltatod, ne legyen rajtad sok szemfesték, mert nagyon meg tud folyni egy kis könnytől (ami nem vízálló).
Két féle szúrás létezik, egyik a branül-kanül tűs, másik a fém piercer tűs. (a különbség annyi, hogy a branül tűn egy apró cső van körül, amit szúrás után bent hagynak, hogy azon át rakják be az ékszert, míg a fém piercer tű egyben maga a cső is.) A kettő között nem túl sok eltérés van fájdalom oldalról, úgy gondolom.
Maga a menet annyi, hogy leülsz, lefertőtlenítik, majd bejelölik neked a helyét, de mondhatod, hogy feljebb, lejjebb, kintebb, bentebb. Vagy érzéstelenítik, vagy nem. (így is-úgy is megérzed) Majd átszúrják, belehelyezik az ékszert, újra lefertőtlenítik és kész is vagy. Persze ha megszédülnél, vagy valami egyéb (pl vérzik, ami előfordulhat) akkor még egy kicsit inkább ültetnek, ezért célszerű nem üres hassal, nem mensi idején menni. Egyél, igyál előtte rendesen ;) .
Az elsőre karika valóban nem jó döntés, utána érdemes lecserélni csak. Lassabban gyógyul, és amíg a lyuk érzékeny, nehezebb hozzá szokni. Elsőnek egyes szárú ékszerrel kérd (kampós végű jobb, mint a bogyós, legalábbis szerintem), majd ha meggyógyul (2-4 hét) akkor menj vissza és kérj hozzá karikák (pontosabban vegyél, de a méretet egy piercer jobban tudja).
Egy kis plusz tanács: Napi 3x tisztogasd-kezeld, ne sminkeld le az orrod, ne mozgasd feleslegesen az ékszert, ne babráld, ne piszkáld, ne cseréld ki, kezelés előtt moss kezet alaposan.
Kellemes ékszer viselést ;)
Személyesen nekem a véleményem, hogy egy orr ékszer jól állhat akárkinek. Kinek milyen típusú az arca, illetve az orra, attól függ, hogy milyen ékszer néz ki benne jól. Van akinek nagyobb, golyózáras karika, van, akinek egy nagyon pici csillogó kövecske, és van sok sok átmeneti. Nekem mind a két oldalon van, pasi létemre, én így érzem magam jól, van akinek tetszik, van akinek nem. Lényeges, hogy nekem tetszik.
Minden jót, remélem segítettem, bármi egyéb kérdésed van, csak írj privátban ;)
Akkor jó, ha még nem vagyok vénlány hozzá. :)
Hűha, köszi szépen Blueskin! :) Nagyon jól összefoglaltad és kiegészítetted a sok mindent (pasi létedre a női dolgokra is odafigyeltél), amit a többi kedves válaszoló írt. Már tényleg kezdtem belekavarodni a különféle fórumokba a neten. Eléggé hezitáltam, de most már egészen arra billen a mérleg, hogy megcsináltatom. Szerintem egész életemben bánnám, ha legalább nem próbálnám meg...
Egyébként nekem pasikon is kifejezetten bejön. Tudom, van olyan aki szerint nem szép a piercing senkin sem, nekem tetszik, és tényleg csak ez a lényeg. :)
Köszi még egyszer mindenkinek, ha lehetne, két zöld kezet is nyomnék, de sajnos csak egyet tudtam mindenkinek. :D
4-es Bearanyoztad a napomat!
XDDDDD figafogó ez Kurta nagyduma. xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!