Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jól néz ki az...

Szerintetek jól néz ki az orrpiercing?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és nagyon megtetszett a piercing másokon. Azon gondolkodok, hogy belevágjak-e én is, csak kételyeim vannak. Már rengeteg oldalt és véleményt átböngésztem, de nagyon vegyesek. A karika tetszik a legjobban. Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?

2014. ápr. 24. 12:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha tetszik és illik a stílusodhoz akkor miért ne? Szerintem nézhet ki jól, ha meg nem tetszik akkor majd kiveszed.
2014. ápr. 24. 12:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak hallottam például, hogy sokszor begyulladhat, meg körülményes a szúrás, és hasonlók. Az annyira nem foglalkoztat, ha valaki azt írja vagy mondja, hogy szerinte undorító, mert nekem tetszik a dolog. Inkább csak azzal nem vagyok teljesen tisztában, hogy mennyire körülményes ez az egész. De köszi a választ, igazad van végül is. :)
2014. ápr. 24. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:

azért annyira nem körülményes ennek az ékszernek a szúrása, inkább kellemetlen, de pikk-pakk megcsinálják, mert egy elég populáris ékszer. ha jól kezeled, meg vigyázol rá (nem kapsz bele, nem húzod meg stb) akkor a begyulladásra nagyon kicsi esély van.

én a következőt ajánlom: szúrasd szalonban, először egyenes ékszerrel (gyógyulást elősegítve) kezeld Octenisepttel, ha begyulladna, vagy piros lenne, esetleg vadhús nőne rá (előfordulhat ez is sajnos) akkor a Tetran kenőcsöt ajánlom rá, nagyon szépen rendbe rakta nekem is.

saját vélemény: kevés embernek áll jól karikával. emelett akik karikát raknak bele a legtöbb "delikvens" nagyobb karikát rak az orrába, mint ami megfelelő lenne neki méretre. szóval ha mindenképp karikával szeretnéd akkor arra majd figyel nagyon oda, hogy olyan ékszer legyen benne az orrodban ami szépen ráfekszik az orrodra. legalábbis én ezt tanácsolom.

számomra egy semleges ékszer, nekem is van, van akinek kifejezetten jó áll, van akinek csak úgy van, de nem zavar rajt (remélem ez utolsó mondatom érthető így).

2014. ápr. 24. 13:14
 4/16 anonim ***** válasza:

Én érzéstelenítés nélkül kaptam és kb semmi nem volt...utána picit zsiborgott a bőröm, meg még levedzett pár napig, de ennyi...

Én nagyon szeretem, kényelmesnek is mondható, egy darabig ugyan zavarja a perifériás látásodat, de hamar megszokja a szemed...

Amúgy meg jól is néz ki, de a "fikafogó" (nem igaz amúgy) beszólásra készülj fel...:D

2014. ápr. 24. 15:00
 5/16 supra01 ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól mutat, de nem mindenkinek, szóval csak akkor csináltass, ha passzol hozzád!
2014. ápr. 24. 15:16
 6/16 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszi a válaszokat, egytől egyig hasznosak. :)

Szerintem illik a stílusomhoz, és elfogadható fejem is van, úgyhogy annyira nem lőnék félre. Bár az orrom nem a legkisebb, de láttam már nagyobb orrokon is, amiken szintén baromira bejött, mert az illető tudta viselni. :)

Kicsit megnyugtattatok, de valamennyire még mindig tartok tőle. Sokan írták, hogy a Westend-ben voltak, ott ügyesek (pesti vagyok). Meg tudna engem valaki erősíteni ebben?

A kezelési módot köszönöm, azt is kérdezni akartam. :)

Még valami: szerintetek nem vagyok már túl idős hozzá? Nem felesleges? Már kérdeztem más valakitől is, és ő azt mondta, hogy szerinte kilógnék a sorból a 20 évemmel(ez nekem előtte eszembe sem jutott volna...), de 15-16 évesen még messze nem mertem volna ilyenekkel előjönni, nem illett volna hozzám. Későn érő típus vagyok, ez tény, csak 1-2 éve kezdtem igazán magamra találni.

2014. ápr. 24. 15:44
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
szerintem minden piercing undorító én régen köldökbe akartam de ma már ezek gáznak számítanak szerintem jól döntöttem,hgy nincs
2014. ápr. 24. 16:14
 8/16 anonim ***** válasza:

A négyes vagyok: az én orrom se picike, de hidd el, megfelelő ékszerválasztással szép az is...én is későn csináltattam meg viszonylag (engem a szülők és a házirend tartott vissza), jövőre leszek 20 éves...

Amúgy van egy ismerősöm (férfi), aki 34 éves, és két éve tetetett be orrkarikát...az övé lassabban gyógyult, de nem nézett ki bohócnak, és azt se modnták még a munkahelyén se, hogy vénségére elhülyült...egyébként ő szakács, de vannak munkahelyek ahol nem fogadják el a testékszert...

2014. ápr. 24. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
szerintem ez nincs korhoz kötve. én 21éves vagyok, tavaly lett orrpiercingem (mellette van sok más fajta is).
2014. ápr. 24. 17:10
 10/16 A kérdező kommentje:

Hetes: Mint írtam, az nem foglalkoztat, ha valaki szerint undorító. :) A világ egyik felének az, a másiknak nem, ennyi. Nem mások, hanem magam miatt csináltatnám, és szerintem nem undorító. Nekem sem annyira jön be például a szemöldöknél levő piercing, de nem süllyedek addig, hogy undorítózzam.

Végül is tényleg sosem késő. Bár az is igaz, hogy nem minden munkahelyen fogadják el, de ezt majd az idő eldönti. :) Jelenleg úgyis csak tanulok. Még egyszer köszi. :)

2014. ápr. 24. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!