Melyik a jobb pali?

Figyelt kérdés

Sziasztok lányokhoz/nökhöz szól a következő kérdés

VV6 Aurélio vagy pedig ÉNB (éjjelnappalbudapest) Kristóf

a jobb pasi?:) ( ha nem nagyon jön be nektek egyikse akkoris mégis egy nevet azért mondjatok hogy melyik jobb a másiknál) csak külsö érdekel:)

Kort is irjatok!

Azok a férfiak akik mégis leakarják minősiteni őket lehet visszalépni a többi kérdéshez:).. mert szerintem nem hiszem hogy olyan jók lennétek hogy öket becsmérelhessétek

2014. ápr. 24. 04:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Kép alapján elég egyértelműen Kristóf, ez az Aurélió annyira falusi suttyónak látszik, hogy nála bármi csak jobb lehet. De nem láttam egyik műsort se, nyilván viselkedés, mozgás, beszéd, hang is befolyásolná valamennyire. 34N
2014. ápr. 24. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Kristóf 21/l
2014. ápr. 24. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Kristóf az a vadabb csávó,és még a műsor elején nagyon tetszett,mert az a test meg még normálisabb volt , de mostanra úgy megváltozott benne ,hogy egy nagy bunkó lett és lehet vlaki szép ha köcsög. Nem nagyon szoktam nézni a valóvilágot , de aurélio is helyes szerintem . De amúgy kristóf egy fokkal szebb. :)) 16 /L
2014. ápr. 24. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazán linkelhettél volna képet, mert még életemben nem hallottam ezekről az emberekről, de azért meggugliztam.

Egyik sem jön be, de, ha muszáj választani, akkor egyértelműen Kristóf. A másik srác annyira visszataszító számomra, hogy szerintem, ha szembejönne az utcán is átmennék a túloldalra..borzalmas.

24N

2014. ápr. 24. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:

"Azok a férfiak akik mégis leakarják minősiteni őket lehet visszalépni a többi kérdéshez:)"

Nő vagyok, és akkor megyek is vissza a többi kérdéshez.

2014. ápr. 25. 16:10
 6/7 anonim válasza:
Hülye izléstelen p*csák!!! AURELIOOOO ❤❤❤
2014. okt. 17. 13:07
 7/7 anonim válasza:
Aurelio.
2022. márc. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!