Hogyan lehetnék én is ilyen? Mik a legfontosabbak?
Hogy mik az alapdarabok, abban sajnos annyira nem tudok segíteni, mert más korosztály vagyunk és külföldön élek.
Én arra jöttem rá, hogy ami igazán számít, az a cipő, a táska és a szemüveg/napszemüveg. Ezekből érdemes olyat választani, ami tényleg jó minőségű és illik a legtöbb ruhádhoz. Ha a ruhád nagyjából divatos, akkor kb. senki sem fogja megmondani, hogy márkás vagy sem. De, ha drágább cipőd vagy táskád van, akkor automatikusan feltételezik, hogy a többi cuccod is az lehet.
Ami még nagyon fontos kulcs a ruhatárban, az a tökéletesen alkatodra illő, jó minőségű farmer, de ez is lehet bármilyen.
A telefon szerintem tök mindegy.:) Sokan beérik az olcsóbbal vagy régivel, akkor is, ha megvehetnék a legújabbat. Szerintem kifejezetten vicces egy "ájfónos" tini.
Otthon én a legjobb cuccaimat turkálóból szereztem. Megtehettem volna, de egyszerűen nem voltam hajlandó kiadni 10-20ezer forintot egy ruhadarabért.
(Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy az idők során arra is rájöttem, hogy mindezek egyáltalán nem számítanak. Népszerűvé igazán csak a személyiséged tud tenni, szerencsére ezzel nincs is gondod. De tudom, hogy tizenévesen a külsőségek még nagyon fontosak.)
29/N
EBAY!!!
En is vagytam meno cuccokra,mielott ratalaltam az ebayre:)
A boltban 3-4 ezer egy szoknya
Az ebayen 1500ert lattam tok jokat
Magyarul 2 neten rendelt ruhat vehetsz azert,amiert a boltban egyet
Hihetetlen valasztek,es egyediek!!Magyarorszagon nem nagyin elterjedt errol az oldalrol rendeles,sozval eleg egyeniek a darabok:)
arrol nem is beszelve,hogy az akik nem tudjak, hogy honnan jon a ruha(az enyem legtobbszor kinabol szolott)addig nem.szolnak be,mivel nekik az ebay az ebay:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!