Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek blokk nélkül...

Szerintetek blokk nélkül kitudok cseréltetni két vadonatúj (nem mosott) Reserved felsőt kisebb méretre?

Figyelt kérdés
Kijevben vettem a két felsőt az ottani Reserved boltba ( pár napja), blokkom már nincs róla se az a plusz címke ami rajta szokott lógni.M-es méretben vettem meg a két felsőt próba nélkül mert gondoltam most is jó lesz rám az M-es szabvány méret, de sajnos itthon jöttem rá hogy az S-es méretben lenne az igazi. A szaga teljesen gyári,érezni rajta hogy nem volt hordva. Szerintetek van esélyem kicserélni az itten Reserved boltba kisebb méretre?

2014. ápr. 21. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 21. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, még blokkal együtt sem. Még 2 boltot összehasonlítva is más az árukészlet, nem hogy 2 ország viszonylatában.
2014. ápr. 21. 19:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Teljesen érthető, csak gondoltam hátha. De akkor nem próbálkozom a cserével.
2014. ápr. 21. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy varrónő egy ezresért megoldja a problémát.
2014. ápr. 21. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, de nem vagyok benne biztos hogy kisebb méretre tudná e igazítani.Vagy lehet hogy igen, csak akkor az sokba fog nekem kerülni. Ki kéne bontania szinte az egész felsőt minden oldalról.
2014. ápr. 22. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem többször döbbentettek már meg varrónők azzal, hogy az általam drágának hitt procedúrákat szinte fillérekért csinálták meg :D szóval ha zavar a mérete és hajlandó lennél még valamennyit "ráfizetni" akkor kérdezz rá azért egy varrodában, az ilyesmiket általában azért viszonylag olcsón csinálják :)
2014. ápr. 22. 23:32
 7/8 A kérdező kommentje:
És az nem akadály hogy mintás a felső? Mert akkor mindkét oldalról meg kell bontani a felsőt ahhoz hogy egyenletes maradjon a mintázat
2014. ápr. 23. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, nekem egy mintás síkabátomat is gond nélkül át tudták szabni.
2014. ápr. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!