Szeretitek a pussycat dolls-t lady gagát vagy miley cyrust?
ez a kérdés totál fura... megkérdezel 3 totál eltére stílusú eloadót...
am. mindegyiket utálom...
Lady Gaga sok zenéje tetszik, mert (szerzői által) olyan zenét produkál, ami nagyon hasonlít a 80-as évek italo-euro disco stílusához, amelyek még mindig a legjobbak, ha dance musicról bezsélünk. Több nagy szerző volt melyek tucatszám keltett életre Gagához hasonló lányokból álló szóló, duókat, és triókat. Bobby Orlandó talán a legtöbbet, aztán Giorgio Moroder szintén sok formációnak írt, de Patrick Cowley is jelentős nyomot hagyott maga után, aki már 1982-ben elhunyt.Az italo discoban és synthpop -ban a németek vitték a pálmát az olaszokkal karöltve.Gaga beillik 25 évvel ezelőtti kedvenc discoim sorába. Pussycat Dolls -tól a "Jai Ho" ami a leginkább tetszik nekem. Cyrusra nem figyeltem föl.
Üdv: espirit (52 éves zenekedvelő)
Pussycat Dolls: Hát meghallgatom a számait, a többségüket szeretem, de a maradékot ki nem állhatom. A lányok nagyon szépek, szóval nézni is jó őket.
Lady Gaga-tól feláll a szőr a hátamon, a számait meg tudom hallgatni 1 hónapban egyszer de többet ne várjanak el tőlem. A parókái pedig elég otrombák, a legnagyo9bb kínzás az ő klippjeit nézni.
Miley Cyrust nagyon bírom. Sztem ahhoz képest elég szar hangja van, mégis rohadt jó számokat tud csinálni. Ő is elég szép, legalábbis a haja nagyon bejön, szóval a klippjeit is jó nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!