Mi kell egy műkörömhöz?
Én nem ajánlom,hogy otthon kisérletezz! Begombásodhat,vagy egy életre rosszul nöhet a körmöd! Bizd szakemberre!
Nekem körmös a szakmám,leirhatnám,hogy mi kell hozzá,de a szaktudást nem lehet leirni,hogy meg is tudd csinálni!
Kismillió dolog...
Zseléshez mondjuk egy jó kütyü (ami ugye megszilárdítja a zselét - kb 20 ezer Ft körül van), reszelők, színes csillámpor a zselébe, sablonok, gombaölők, körömágy ápoló folyadékok stb stb.
Olcsóbb, ha elmész egy profi körmöshöz, mint hogy beszerezd a cuccokat és minden előképzettség nélkül otthon barkácsolj.
Én magamnak csinálom a körömöm, és még semmi sem történ vele. Nem volt gombás, sem levegős, nem pattant fel. Ellentétben 1-2 műkörmösnél akinél jártam, volt hogy még az nap este fellevegősödött.
Ajánlom ezt az oldalt én is innen rendeltem a hozzávalókat: [link]
nekem is ez a bajom a körmösökkel:)
köszi nagyon sokat segítettél:)
Ami eszembe jut leírom :) lehet a legalapabb is belekerül a listába de inkább leírom :)
UV lámpa
Ecset
Reszelők
buffer
Primer
Tip
Zselé
Díszítő anyagok gondolom
Azt hiszem semmit sem hagytam ki. Hova valósi vagy amúgy? Ha kell segítség szerintem bármelyikünktől kérhetsz, már persze akik normálisan válaszoltak. Van abban is igaz, hogy van "veszélye" az otthoni ügyködésnek, de úgy látom neked a műkörmösökkel sem volt szerencséd és úgy tűnik másnak is sikerült otthon megcsinálni :)
köszönöm mindenkinek:)
ceglédi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!