A lila táska+ türkiz sál nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 09:06
1/5 anonim válasza:
hát ehhez látni kéne ezt a két darabot, hogy el lehessen dönteni összepasszol-e. de szerintem ha stílusban illenek, akkor egyáltalán nem gáz, sőt.
2/5 anonim válasza:
ja,attól függ milyen árnyalatúak a lila meg a türkiz.
De szerintem nagyon összeillik a két szín,és ami ennél fontosabb,hogy milyen szinek vannak még ezen kívül rajtad?
Mert az bezavarhat.
3/5 anonim válasza:
szerintem ezen kívül már csak feketét/fehéret/szürkét viselj hozzá. más szín már nem kell ehhez a kettőhöz.
5/5 anonim válasza:
Héé, ma ugyanez volt rajtam... Lila táska és türkiz sál(: Szerintem jól néz ki együtt, több szín nem is kell hozzá (én szürke kabáttal vettem fel).
Vedd fel nyugodtan((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!