Tenyleg ennyire meglatszik ha nem vagyok magabiztos?
Szoval, alapjaba veve nem tartom magam csunya lanynak. Baratom meg nem volt, de sok fiunak tetszettem mar, modellugynoksegek is szolitottak mar le utcan, a facebook profilkepeim 150 lajkosak. (hiaba mondtok barmit is, higyjetek el, szamit), a barati tarsasagom nagyreszt szep lanyokbol es helyes fiukbol all.
Ugy vagyok vele,hogy ha megyek valahova, elkeszulok, itthon tok szepnek latom magam, de az utcan kerulom a tukroket, mert ott a hanyinger kerulget, majd ha hazaertem megint semmi problema. Altalanosba volt egy ido amikor beszologattak, de nem szerettek 1-2 dolog miatt, aztan ez valtozott es mar nem egy osztalytarsam jarni akart velem azota. Viszont vannak olyan napok amikor tok magabiztosan vegigmegyek az utcan, mert erzem, hogy na most tenyleg egesz jol nezek ki. Ma beleneztem a tukorbe, borzalmasnak lattam magam, ugy mentem vegig az utcan, hogy uristen ne nezzenek ram, erjek mar haza mert ez nagyon gaz. (pedig semmivel nem volt masabb a sminkem meg semmi, de megse tetszett valami).. Es jotteka tipikus "nagymeno sracok" na mondom tuti be fognak szolni valamit es az ut tuloldalan voltak elmentem mellettuk mar elottuk jartam mikor ezt hallottam "fuuu de csunya vagy". Nem neztm oda de ki masra ertettek volna?! Szoval mikor szepnek erzem magam, magabiztos vagyok stb.. sosincs ilyen. De amikor az ellenkezoje es hanyok magamtol akkor jonnek ilyen beszolasok. Es hat ha valaki nagyon csunya azt eszre sem veszik. Akkor engem miert?
16L
Mondhatták egymásra is ezt a beszólást, vagy lehet csak direkt cukkoltak. Ne vedd fel.
Mondjuk, igen, meg is látszik az, ha valaki nem magabiztos, talán erre éreztek rá.
De ne fektess ilyen nagy hangsúlyt a külsődre, ez már kicsit beteges. Mit kell ezt ennyire komolyan venni? A külső különben is szubjektív, nem tetszhetsz mindenkinek külsőre. És különben se kell, hogy mindenkinek tetsz.
"facebook profilkepeim 150 lajkosak. (hiaba mondtok barmit is, higyjetek el, szamit)"
Nem számít! Ez csak egy virtuális világ, NEM a valóság. Nekem is vannak ilyen lány ismerőseim. Kb. minden nap új képet raknak fel magukról, aztán várják a sok lájkot, és nyalizást a kép alá. Vajon miért? Tök egyértelmű, hogy alacsony az önbecsülésük és ebből merítenek egy kis önbizalmat. Szánalmas. Érdekes, én nem teszek fel magamról képeket, nem lájkolgatnak, mégis tisztában vagyok az értékeimmel, egészséges önbizalommal rendelkezem:)
Ne ennyit rólad.
Nagyon érdekes, ha valamit már megszereztünk, azt egy idő után értéktelennek tartjuk. Gondolom, amíg nem lett "egészséges önbizalmad" addig nem tartottad a különböző pótcselekvéseket szánalmasnak...
Szeretem, hogy sokan játszák ezen az oldalon a büszke, megvilágosodott mintaembert. Az empátia ott kezdődik, hogy a másik helyzetét megpróbálom átélni. A legkönnyebb szánalmasnak titulálni egy kamaszt, amiért egy fényképpel szeretne örömet okozni magának. Na, de tényleg ez a legjobb válasz? Talán lelke is van, talán szíve is van, talán fáj is neki. Csavar: Tudom, hogy a legkönnyebb úgy önbizalmat kovácsolni, hogy a másikat legyilkoljuk a megszerzett tudásunkkal... Na, még mindig olyan egészséges az önbizalmad? :)
hát akkor valószínűleg szép vagy, csak valamiért nem vagy képes elfogadni magad.
a probléma még az is, hogy lehet később meg elszállsz majd magadtól. szóval próbálj a földön maradni.
ma 11:26
Ebből a válaszból azt veszem le, hogy baromira betaláltam.
ma 14:04!
Téves. Azt kellene levenned, hogy baromira leszarom mit gondolsz rólam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!