Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen testalkatú...

Szerintetek milyen testalkatú ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 16. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kicsit vastag, de nekem tetszenek az ilyen alkatú lányok. Viszont a jövőben tényleg figyelj oda, hogy ezt szinten tartsd, ha könnyen szaladnak fel a kilók.

Nekem bejön! :)

2014. ápr. 16. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el! Még hányszor és milyen körítéssel fogsz felrakni magadról képet?!

Mégis milyen válaszokat vársz? Aki megnézte az előző képeidet is és nem tetszett neki, az úgysem fog pozitív választ írni...Max attól kaphatsz pozitív választ aki most "lát" először". (Akikből viszonylag kevés van :D)

Nem értem miért jó az neked h szinte naponta ronggyá égeted magad, az ilyen és hasonló kérdéseiddel. Nem beszélve az önbizalmadról. Mert nem hiszem h ezekkel a hozzászólásokkal nem vesznek vissza belőle. Egyszer feltöltesz magadról egy képet, elolvasod a véleményeket és kész. Már ez is bőven elég lenne. Nekem legalábbis biztos.

2014. ápr. 17. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:
unalmas vagy már
2014. ápr. 17. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Vágósúly
2014. ápr. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!