Szerintetek csúnya vagyok? Főként lányok véleménye érdekel. Képet privibe küldöm.
én nem kértem/kaptam képet, de a válaszokból ítélve nem lehetsz annyira förtelem, hogy bányába kellene zavarni a szénkitermelés fokozására.
Van egy csomó ember, aki nem éppen előnyös külsejű, és ennek ellenére hálásan, elégedetten, vagy humorosan fogja fel az életét. Ha belül jóban vagy magaddal, akkor nem számít a külsőd, és lesznek emberek, akik meglátják a szívedet és az értékeidet. Ha a külsőddel akarsz hódítani, azon -jobb ha tudod- sokat lehet bukni is, ha ez lesz az identitásod alapja. Azon túl, hogy ez bálványimádás, elég síkos pálya is, mert egy nagyon gyorsan romlandó alapzatra akarsz építeni egy életet. Persze a csajoknál ez a romlás sokkal látványosabb szokott lenni. A lelkeddel foglalkozz. Az öröm, pozitív életszemlélet vonzó. Igaz barátokat keress, vagy fogadd el azokat, akik veled barátkoztak volna eddig, de te nem díjaztad őket. És a sokkterápiát is javaslom, ha a büszkeségeddel is vannak ügyek. Az alázat, önkritika el tudja venni az élét sok külsőt ért sértésnek. Én egy időben részben ezért voltam kopasz, mármint azért, hogy szokjam, hogy a nem túl előnyös külsőm miatti kritikákra immunis legyek. Nem is nagyon jöttek a beszólások, mert belül már nem az voltam, mint régen. Nem találtak volna hova a célzott nyilak. Ja és hiszek a megváltóan.
ajánlom nick vujicic videóit a youtube-ról
A külső nem minden.. Ismerek olyan embert aki nem valami szép (nem is csùnya) sőt még tùlsùlyos is de nagyon sok barátnője volt mert humoros,magabiztos,barátságos,közbetlen.. Ne a külsővel próbálj meg hódítani..
Persze a csùnya lányok mottója h a belső érték a fontos, de valamennyire igazuk van..
Ha egy szép ember paraszt azon nem lehet segiteni, de ha egy csùnyábbnak magávalragadó a természete a külső nem fog számitani..
Ne görcsölj ennyit a külsődön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!