Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 170cm magassághoz hány kiló a...

170cm magassághoz hány kiló a tökéletes?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 14. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:

fiú vagy lány?

Egyébként sincs olyan, h tökéletes.

2014. ápr. 14. 15:13
 2/9 anonim válasza:

Szerintem ez vicces kérdés volt... A magasság nem mindig függ össze az alakkal. Fontos , hogy lány vagy fiú vagy és az is , hogy milyen a csontozat.

Ismerek olyat , hogy elég magas és súlyban is elegendő , még is irtóan sovány. :)

2014. ápr. 14. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
170 centis férfiként 62 kiló vagyok, mindig is ennyi voltam, úszok, sportolok és elég izmos vagyok. Szerintem egy nőnél ugyanilyen aktivitás mellett, olyan 55-58 kiló között ideális, persze izom/zsír arány teljesen más náluk.
2014. ápr. 14. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Nincs olyan, hogy tökéletes.

2. Nem lehet erre pontosan válaszolni. Ok: van aki 65 kg és tök kövérnek tünik /ezzel a magassággal/ de van aki meg 80 kg és ugyanolyan magas és tök vékony.

Pl:. Nekem sokáig nagy hasam volt és elkezdtem sportolni, hogy lemenjen nekem nem ment le sőt 6 kg-t híztam de mégis kisebb ruhákat hordok mint akkor.

2014. ápr. 14. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs ideális.Vannak nehéz és könnyű csontozatú egyedek.A zsír és az izom is van.az izom am nehezebb a zsírnál
2014. ápr. 14. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:

48-60

a vékony és sportos lányok tetszenek inkább, de hát a lényeg akkor is az, hogy te jól érezd magad a bőrödben!

2014. ápr. 14. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát 55-65 között jó,alatta szerintem vékony,felette ducibb.
2014. ápr. 14. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
én 54 kg vagyok de a lábam vékony a többi jó nem tudom miért így oszlik el valószínű nekem lehetne több is pl 57 kg
2014. ápr. 14. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
171 cm-hez én 55 kg vagyok, de így is lenne mit alakítani fenék tájon. :) Úgyhogy ez teljesen alkatfüggő.
2014. ápr. 14. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!