165 cm-es magassághoz 71 kiló borzalmas?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 22:27
1/24 anonim válasza:
Hogy oszlik el (milyen a felépítésed), mennyi rajtad az izom, mennyi a zsír, milyen a csontvázad formája...
Tegyél fel képet, vagy küldj privátba, mert ezt így nem lehet megmondani.
2/24 A kérdező kommentje:
van izom is, mivel edzek, meg valamennyi zsír is, narancsbőr nincs.Viszonylag nagy mell.Kerek fenék , de számszakilag soknak tűnik.
2013. szept. 12. 22:33
3/24 anonim válasza:
Nem a számokat kell nézni ilyenkor...
Ha belenézel a tükörbe, mennyire vagy elégedett magaddal?
4/24 anonim válasza:
Sok hát!
Én 48 vagyok,ez pont jó.
5/24 anonim válasza:
Hát..71 szerintem akkor is sok, ha ennek egy része izom, de akkor lehet, hogy nem olyan vészesen sok.
6/24 anonim válasza:
ma 22:55
Pont jó az apádnak a facát...
Kb annyival kéne többnek lenned, mint amennyivel neki kevesebbnek...
7/24 A kérdező kommentje:
M -es L -es ruhákat hordok.Nem tudom mitől vagyok ennyire "nehéz", senki nem nézi ki belőlem a 71 kilót
hmmm 48 kilóval is lehet valaki hájas, anorexiás soha nem akartam lenni, illetve voltam 15 évesen, de akkor meg mindíg melleket akartam.
2013. szept. 12. 23:38
10/24 A kérdező kommentje:
bocsi ugy látszik, csak az alsó link működik
2013. szept. 12. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!