Eléggé fiús vagyok. és ez normális?
Figyelt kérdés
Fiús lány vok és furcsán néznek ám az emberek. Öltözködésben, viselkedésben, naon fiús vok és nem igazán szeretem a rózsaszín és a csilli-villi cuccokat! Vannak olyan emberek akik emiatt homokosnak néznek :S és ez elég kellemetlen nekem! és eddig még nem láttam hozzám hasonló embereket! és ez baj??2009. dec. 20. 13:09
1/5 anonim válasza:
Pedig elég sok fiús lány létezik. Ha te így érzed jól magad, akkor minden rendben.
2/5 anonim válasza:
Kamaszkoromban Én is ilyen voltam, volt, hogy fiúnak néztek. Semmi gond nincs ezzel. Vagy kinövöd, vagy nem, de ettől nem vagy rossz ember.
A csilivili cuccokat még mindig nem szeretem, csak mostmár hordok lányosabb dolgokat is, de még mindig fiúsnak számítok, de ettől van barátom és minden oké.
23/L
3/5 anonim válasza:
én sosem hordtam szoknyákat, meg magassarkúkat, mindig nadrágban voltam, és a hasig kivágott pólókat sem részesítettem sohasem előnyben. tini koromban nemis nagyon tapadtak rám a srácok, csak azok, akikkel haverok voltunk, mert inkább fiú barátaim voltak, azoknak meg bejött még nagyon fiatal korukban h én milyen jófej vagyok, h velem töksokmindent lehet csinálni, míg más csajokkal meg nem. aztán ezekis kinőttek ebből a korból és elkezdtek tapadni a miniszoknyás magassarkús, hasig kivágott felsős csajokra. én nem zavartattam magam, sosem akartam olyan lenni. voltak lány barátaim is, velük jól elvoltunk,csaképp másképp, mi nemjártunk pasizni, nem sminkeltük ki egymást, stb. de nagyonjól elvoltunk. aztán kicsit idősebb lettem, és kezdtem felépíteni a saját stílusom. most sem hordok egyáltalán szoknyát, se magassarkút, továbbra is farmert hordok, női felsőkkel, és hosszúujjú felsőkkel, és edzőcipőt, de a régi ismerőseim, haverjaim, barátaim rám sem ismernek, és alig hiszik el, h ez én vagyok. és nem nagyképűségből mondom, de van bőven jelentkező pasi, pedig továbbra sem vagyok az a tipikus miniszoknyás, tűsarkús tipegő műkörmös lény.
4/5 anonim válasza:
Sztem ne érdekeljen, mások miatt ne erőltesd magad bele semmilyen számodra nem tetsző vagy kényelmetlen göncbe!!!
Én is ilyen vagyok és voltam is világéletemben. :) Nem bírok tipikus csajos holmikban(szoknya, arpó topok) meglenni... Tornacipő/deszkás cipő, farmer, póló, rá néha 1 top(mert így tök jól néz ki), sálak... :'D Hát nem vmi nőies, de én nagyon jól érzem magam igy, köszönöm nem kérek a csillivilli csajos holmikból.
16/L
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a megértő válaszokat!! nem gondoltam volna h ennyi embernek hasonló ízlése van... :D
2009. dec. 22. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!