Csináltattam egy piercinget a szám fölé 3 napja, de
eléggé be van dagadva, szinte ki se látszik a kő, attól
félek "eltűnik a lyukban". Ez normális? Mit
csinálhatnék vele?
szád fölé..azaz medusa?
vegyél hosszabb szárú pc-t. MEg amíg benő tehetsz rá nagyobb fejet, de szerintem elég lesz ha hosszabb lesz a szár. szedhetsz gyulladáscsökkentőt, de krémeket semmiképp ne kenj bele, max ilyen szájöblögető fertőtlenítős cuccot ami direkt szájban sebekre való.
+a medusánál figyelj rá hogy ha lehet szilikontalpú legyen, de ennek nincs köze a duzzanathoz, csak írom hátha nem modnták:)
2010. nov. 6. 14:09
2/11 A kérdező kommentje:
Szilikon! Én is arra gondoltam,hogy ki kellene cserélnem,de nem merem!!!
pedig ki kéne. egyébként nem tudom hol szurattad, de elgé szerencsétlen lehetett az illető ha nem szól hogy hosszabbat tegyél bele.
2010. nov. 6. 14:18
4/11 A kérdező kommentje:
De 3 napos,tuti,hogy megpiszkáljam? A csaj aki csinálta azt mondta,hogy ha lemegy a duzzanat akkor még hosszú is lesz. Nos a duzzanat szinte teljesen lement,de nem hosszú....
na most akkor be van dagadva vagy nincs? a kérdésben azt írtad duzzadt, mostmeg hogy már lement.
Nem tudom innen megmondani, te látod hogy mennyire rövid. Ha vészesen rövid akkor inkább cseréld ki mert egyrészt az istennek ne mfog begyógyulni, másrészt csúnya lehet ha félig belenől a golyó. Egészen nem hiszem hogy bele fog, az azért durva hibára utalna.
2010. nov. 6. 14:23
6/11 A kérdező kommentje:
Annyira nincs bedagadva,mint akkor volt. Na,szóval,ha víz éri általában akkor dagad nagyon fel,vagy evés után és olyankor ki se látszik. Hát nem tudom,de én nem merek hozzányúlni,majd visszamegyek hozzá inkább...Köszi a segítséget azért! :)
ha félsz cserélni legalább egy nagy golyót tegyél rá, az nehezebben nől be. de ha cserélsz akkor fertőtleníts mindent, mert még fertőzödhet.
2010. nov. 6. 14:26
8/11 A kérdező kommentje:
Jajjj,az a baj,hogy ilyen kicsi kő van benne és azt se tudom ezt hogy szedjem szét...úgy idegesít,kellett ez nekem...de ha folyton kilökdösöm a nyelvemmel akkor csak nem nő be hétfőig nem? Mert akkor vissza megyek a csajhoz.
Nem fog benőni :)
De tényleg figyelhetett volna arra h első szúrásnál sose szabad berakni rögtön köves ékszereket.
Mindig a golyósat.
18/F
2010. nov. 6. 14:41
nem fog teljesen benőni, az már látszana. cseréld ki a golyot nagyobbra és nem lesz gáz. csavarós ugye? akkor azt meg tudod csinálni. egyébként nem az abaj hogy köves, hanem hogy rövid a szárad. egy-két hétig legyen rajta nagyobb bogyó és nem lesz gáz. ha utána ios szoros akkor cseréled a szárat is, nem kell visszamenni. de azért legközelebb ne vele szurass mert nem lehet valami hűdeprofi.
2010. nov. 6. 14:57
Kapcsolódó kérdések: