Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tizenévesek, felnőttek szerint...

Tizenévesek, felnőttek szerintetek sok? 14/l

Figyelt kérdés

Néha hordok magassarkút , piros szájceruzát használok és rúzs, szempillaspirál, szemceruzaval allul kihúzom a szemem. Suliba egyáltalán nem szoktam, csak utcára .

Szerintetek nem kellene ennyi minden 14 évesen? vagy nem sok? érdekelnek vélemények :) Szerintetek ciki a cicnadrág rövid felsővel? Nektek mit engedtek/engednek meg a szülők tizenéves korban?

2014. ápr. 7. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, nem kellene ennyi. Bőven elég lenne a spirál is.

És totális ízlésficamra vall a cicanadrágot rövid felsővel felvenni!

Olyan, mintha elfelejtettél volna felöltözni.

2014. ápr. 7. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Na igen. Kicsit sok a festèk, bőven elég a spirál+szájfèny esetleg korrektor. A cicanadràg pedig lábfej nélküli harisnya kell felé szoknya van egyberuha, esetleg egy tunika ami legalább a feneked takarja.
2014. ápr. 7. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsit sok a festék, de nem vészes ha szépen sminkelsz. A cicanaci viszont iszonyat gáz és ribis rövid felsővel.

Nekem soha nem szóltak bele ilyenekbe a szüleim, mivel amúgy is tartottam a mértéket. 18l

2014. ápr. 7. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett engedni vagy nem engedni mert 14 évesen nem ilyenekkel foglalkoztam. És igen sok egy kiscsajnak. mi több nevetséges.
2014. ápr. 7. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Ennél több semmi esetben sem kell!

Igen, ciki, ezt felejtsd el! A leggings nem nadrág!

2014. ápr. 7. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:

A leggings nem nadrág, és nagyon nem szexi az, amikor a bugyid színét/vonalát meg lehet állapítani...

Szerintem a sminkből a szemceruza sok, és ne piros rúzst, hanem természetesebb színt válassz (barack, rózsaszín, pink, esetleg korall).

Magassarkú: attól függ hova, milyen gyakran és milyet hordasz. Pl nem mindegy, milyen a sarokmagasság/vastagság, azért egy extracsillámos platformos tűsarkú nem tiniknek való, de mondjuk egy alacsonyabb sarkú/éktalpú cipő alkalmakra, színházba, ballagásra oké. (Ezek mind akkor számítanak, ha tudsz benne járni, ha nem, akkor felejtsd el a magassarkút...)

Nekem nagyjából mindent engednek, de ízlésesen és egyszerűen öltözködöm, sminkelni csak minimálisan szoktam, tipikus 'no makeup' jellegűt.:)

2014. ápr. 8. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Először is...a piros rúzs nem való neked, túl fiatal vagy hozzá, ahhoz érettnek kell lenned, egy bizonyos kort elérned, és egyébként is a legtöbb pasi szerint kvás a piros rúzs, egy kislányon (mint te) egyszerűen röhejes és ízléstelen....a többi nem baj szerintem, az, hogy iskolába nem sminkelsz, az meg egyenesen dicséretre méltó...A rúzst váltsd le szerintem szájfényre, vannak egész intenzívek is, és nem csinálsz magadból bohócot...

A cica nadrág nem nadrág, de tunikával pl elfogadható, rövid pólóval szintén r-os...Most ez bunkó és goromba kérdés lesz, sajnálom, de miért akarsz minden áron úgy kinézni, mint egy k....? Hogyha tetszenek is az ilyen dolgok, és tényleg ez a szándékod, akkor is várnod kell vele még pár évet, szerintem naggyon fiatal vagy még ehhez...

Amúgy nekem ebbe nem szóltak bele a szüleim, de én magamtól is a jó ízlés határain belül maradtam - bár 12 éves koromtól sminkfüggő vagyok - és igazából még most is tizenéves vagyok, viszont már felnőtt nő, még annyira se szólnak bele. (sőt már egyáltalán nem, kamaszkoromban csak azért engedtek nekem, mert minden áron ajakpiercinget akartam meg néhány másik testékszert, és ez volt az egyezség: sminkelni szabad, piercing nincs...azóta van az is, de az ajak piercingem még vár rám...)

Mondjuk hozzátartozik, hogyha hasonló módon akartam volna utcára menni, mint amit te leírtál (ruha, smink), apámtól kapok egy olyan pofont, hogy "megjön az eszem"...

Amúgy az én véleményemet úgy nézd, hogy egyébként nagyon toleráns vagyok az emberek kinézetével, amíg ízlésesek, és önkritikát gyakorolnak öltözködés közben (tudod neccharisnyás kötözött sonka effektus meg ilyenek nem kerülnek elő pl)

19N

2014. ápr. 8. 17:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) És akkor hagyok még pár dolgot késöbbre :))
2014. ápr. 8. 21:15
 9/9 anonim válasza:
Igaz keso, de csak mert sminkeli magat valaki meg nem lesz tole k...a;) es a mai vilagba szerintem egyaltalan nem sok, csak a piros ruzs.. Minden mas oke ha szepen sminkelsz:)
2015. júl. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!