Teljes emová szeretnék válltozni. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Én nem az a durva emo szeretnék lenni hanem ilyen:
Hogy váljak ilyenné??
2014. ápr. 6. 19:48
11/14 anonim válasza:
Maximum az utolsó emo... A többi Scene.
12/14 anonim válasza:
kedves első válaszoló!
az h emos vagy nem azt jelenti h vágod az ereid és mindennap öngyölkossági merényletet végzel hanem ez egy életérzés ami csak úgy jön. inkább te vágd az ereidet!!!!:P
13/14 Ewii08 válasza:
Szia én egy emo vagyok!
Először is hány éves vagy?
Másodszor ez tényleg scene kivéve az utcsó!
Harmadszor tupírozd fel a hajad így : http://www.youtube.com/watch?v=rxGkdFEfeEk
És öltözz feketébe: póló legyen tapadós , mintázata˙(halálfejes,pöttyös csíkos esetleg kockás!
Ereidet vágni hülyeség!Én se teszem de ha akarod!!!!
Hallgass emo zenéket!És mi nem csak ettől vagyunk ilyenek hanem mert érezzük belülről a dolgokat!
Ewii03 voltam remélem tudtam segíteni :D
14/14 Ewii08 válasza:
Sokban külömbözünk más emberektől érzékenyebbek vagyunk az átlagnál!De ha ez nem segített sokat nézz utána a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!