Teljes emová szeretnék válltozni. Hogy csináljam?
Én nem az a durva emo szeretnék lenni hanem ilyen:
Hogy váljak ilyenné??
Szia
Kérdés: Divat emo, vagy "igazi" emo?
Ha divat emo, akkor ciselj olyan ruhákat (fekete, szűk farmer, szűk, sötét póló/zenekaros póló, tornacipő, kockás öv (pl), válltáska, kitűzőkkel. Fekete smink, fehér bőr, rövid, tupírozott haj (azért rövid, mert az megtartja a tupirt), esetleg póthaj, amitől még többnek fog látszódni a hajad.
Lehetőleg fekete színű legyen, esetleg más színt (pl. kéket) belecsempészhetsz, ha a fekete nem áll neked jól, akkor mondjuk a hajad alja, frufrud lehet világoskék, vagy szőke, de domináljon a fekete!
Ha "rendes" emo akarsz lenni, az sajnos nem lehetsz annyitól, hogy eldöntöd "oké, én mától emo vagyok!"
Kell az a bizonyos érzés. Vagy is a világ felé való érzékenység, a gondolatok, a rendszer elutasítása (úgy értem, valami ellen lázadsz... ha nem is a politika, de mondjuk az emberek viselkedése ellen. Valami komoly dolog, ami mélyen érint).
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha gondolod, írhatsz nekem üzenetet, én most gondolkodom ruhák beszerzésén, és új frizurán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!