Szerintetek melyik márkának van jobb gél lakk termék: Brill bird, Diamonds nails, Crystal nails v a Moonbasa nails?
Ezekből kettőt próbáltam, az egyik tökéletes, a másik kukába való.
A Brillbird-öt nagyon könnyű használni, szépen elterül, nem csíkoz, egy rétegben tökéletesen fed, szépen megköt, és 3 hétig semmi baja, nem válik fel, csak a lenövés miatt kell újra csinálni.
CN a másik véglet, olyan sűrű, hogy kezelhetetlen, csíkoz, nem fed jól, 3 napig sem bírja, lepattog.
Mindkettőt többször próbáltam, nem csak egyszeri tapasztalat.
Szia!
Én a CrystaLac-okat használom, egyáltalán nem sűrű! Kezelhető, jól fed, nem válik fel.
Szerintem egyértelműen a CN.
Crystal Nails termékekkel dolgozom, többek közt a géllakkal is. Jól lehet velük dolgozni, szép színeik vannak, a vendégeknek is több a bizalmuk a termékeikben. Hozzám mindig lenőtt körmökkel jönnek vissza, a körmök pedig lenőtten is szépek, nem kopottak, nem repedezettek, nem pattogzik le egy hét után az anyag, bírja a strapát.
Köszönöm:) véletlenül elnyomtam a pipát, de hasznos infó volt.
Még egy utcsó kérdés: CN meddig bírja a körmön ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!