Hol kaphatók a Dr. Organic termékei? Állatkísérlet mentes termék, de eddig sehol sem találkoztam vele.
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 07:43
1/5 anonim válasza:
Ha az állatkísérletek miatt választanád akkor sok könnyen elérhető termék is van. Artistry kozmetikumok, Satinique hajáplók. Ezek mind minőségi és elérhető márkák.
2/5 anonim válasza:
Az első válaszolóval egyetértek.
Amúgy beütöd a google-ba, és kidobja, hogy milyen webáruházból vagy direkt értékesítőtől tudod megrendelni. A Dr. Organic-ot is, és az Artistryt is. A kommersz márkák (Henkel, Unilever stb.) kivételével szinte minden ezen a két módon érhető el.
3/5 anonim válasza:
én tescoban láttam sok felé sampon balzsam...
2500ft körül vannak
4/5 anonim válasza:
Hello
Dr. organic termékeket legolcsobban megbizhato forrásbol
a www.biokiraly.hu n tudod megvenni sztem.
de én láttam ott sok más bio cucot is ami jolehet neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!