Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kire mondják azt, hogy plázacica?

Paris hilton kérdése:

Kire mondják azt, hogy plázacica?

Figyelt kérdés
Pl. hogy néz ki,hogy viselkedik..
2008. júl. 24. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

De most mi köze van a kérdéshez annak, hogy ki hogy öltözködik? Én meg punk vagyok, és úgy is öltözöm, na és, ennek már megint mi a köze a kérdéshez? Miért írjátok ide?

második válaszoló

2008. júl. 25. 17:13
 12/19 anonim ***** válasza:
98%

a plázacica lassan egyenlő a "mű nő" fogalommal.

műszempilla, műhajszin, mű szemöldök, műkörmök, mű bőrszín ... és még sorolhatnám. Ha van mellette egy bronzbarna szélesvállű szekrény jellegű fazon, akkor tuti az összhatás.

Az ilyen csajszik arra jók,hogy a fickók dekor alkatrésznek használják őket a kocsijukba, vagy az oldalukra.

... ámbár valahol meg tudnám érteni ezt a nézetet is.

MOTTÓ! Nincs ronda nő csak kevés pénz.

Fiúk, nyugodtan forduljatok csak meg az ilyenek után az utcán, aztán gondoljatok bele, vajon kinek a kontójára ülnek ezek naphosszat a szoli,műkörmös,próbafülke, pláza terasz és egyéb helyeken?

A. apuci anyuci

B. bukszás fickó (ez a két válasz van csak...)

2008. júl. 29. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
mint párisz hilton:D a parisos south park tényleg jó:D
2008. júl. 29. 22:51
 14/19 anonim válasza:
17%
ÉRDEKES!!!....Én folyton a plázában vagyok,de magamon kivül még egy plázacicát se láttam soha....!!
2008. nov. 4. 22:15
 15/19 anonim válasza:
17%
ÉRDEKES!!!...Én nagyon sokat járok a plázába de magamon kivül még egy plázacicát se láttam soha!!
2008. nov. 4. 22:19
 16/19 anonim válasza:
19%
Figyeljetek ide fiuk, lányok nemsokára ( még van addig egy kis idő) de szeretnék kérni egy tanácsot a barátaimmal vidám ballagáson be szeretnénk öltözni plázacicának és nem tudjuk h mit vegyünk fel ... ha van valami ötleted akkor írjál nekem a vargadodo95@freemail címre!!! KÖSY !!!!
2008. nov. 10. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
21%
A plazacicak altalaban sot mindig kitunnek a tobbi lanyok kozul .Szepek ,csinosak ,rendbe vannak tartva szeretik magukat mutogatni a vilagnak ,ez egy nagy szenvedelyuk .Akkor erzik maguk jol ha mindig a kozeppontban vannak .Viselkedesuk szemelytol fuggo de igy altalaban komunikaloak szeretnek sokat nyafogni hangoskodnak ...ezzel is felhivjak mgukra a figyelmet .Rovid kis szoknyacskaban dekoltalt felsokben jonnek mennek a plazakban na es a magasarku sem hianyozhat az sem szamit ha nem erzik magukat kenyelmesen benne :)) smink teren hm jo hangsulyozottan ki vannak festve vadito szineket hordanak muszempillak sem hianyozhatnak es a plasztika sem ,mindegyiknel van valami plasztikai beavatkozas igy szepek ok ahogy vannak :) imadjak a palazakat mindenfele bevasarlo kozpontot korbejarnak ez ijen delutani program szokott lenni es van olykor h ejszakaba nyulo ,a markas ruhakat szeretik ,utolso divat utan oltozkodnek az igazi plazacicak kb enyit tudnek most mondani
2011. aug. 24. 15:23
 18/19 anonim válasza:
51%
Űljön le egy plázában és nézze a tömeget. Ha elég sokáig nézi, lesznek újra és újra feltűnő, ide-oda sétáló kisebb csajtársaságok. Ők azok. Ők meg ilyenkor önt melegedő hajléktalannak nézik. :D
2014. júl. 10. 08:37
 19/19 anonim válasza:
33%
Azok akik azért élnek hogy mutogassák magukat. Azért járnak edzeni, vásárolni, szoláriumba, kozmetikushoz, fodrászhoz, műkörmöshöz, bulikba, strandra hogy túlzásokba esve mutogathassák hogy hé én szép vagyok figyeljetek ràm gyúrós szekrények és helyes cicafiúk! Mindig kinevetnek meg lenéznek átlagalatti lányokat mert elképzelni se tudjàk hogy valakinek más lehet a világszemlélete mint az övèké. Apuci Anyuci túlszeretete miatt válnak ilyenné az elkényeztetéstől aztán majd ha ezt tartani szeretnék egy tehetősebb fickót fognak keresni maguknak aki majd szètcsalja őket mègfiatalabb ugyanilyenekkel. 30-35 éves koruk fele amikor rájönnek hogy milyen bután látták a világot az elmúlt 20 évben majd elkezdik gyógyszerezni magukat meg inni és ez miatt egy merő ránc lesz az arcuk meg táskás szemeik.
2015. aug. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!