Divat a köldök piercing? /2014/
Figyelt kérdés
Fiúk! Változik a véleményetek egy lányról akinek köldök pcje van ? Gáz vagy inkább menő ? Köszönöm a válaszokat :)2014. márc. 28. 20:48
2/4 anonim válasza:
Mikor még agyatlan pubi voltam, tetszett.
3/4 anonim válasza:
Nekem se tetszik, viszont a véleményem aligha változna miatta bárkiről is. De ha csak azért akarsz csináltatni, mert divat, akkor már gond van... ha neked tetszik és te akarod, akkor csináltasd meg, más úgysem számít.
4/4 anonim válasza:
10 éve csináltattam köldökpc-met, még tini koromban. Akkor divatból. Mára már kevésbé érdekel a divat, de a pc még mindig bent van, mert egyszerűen imádom, és tetszik.
Szóval ne az alapján dönts, hogy divat-e vagy sem, hanem, hogy neked mi tetszik magadon.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!