Nem irigylitek a gyönyörű szép arcú nőket?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ez ellen? rám is mondják,hogy szép vagoyk,de néhány emberhez képest semmiség....:S lehetnék valahogy szebb?(arc ügyileg)
vagy hogy szokjam le az irigységről?
2009. dec. 17. 16:20
11/13 anonim válasza:
én nem vagyok irigy másokra. ha látok egy szép lányt akkor arra gondolok hogy milyen szép, biztos sok pasinak tetszik, és büszke lehet magára hogy milyen szép. én teljesen elégedett vagyok magammal, ezért senkit nem irigylek.
12/13 anonim válasza:
Igen,ez tipikus női "probléma".Én is így vagyok vele,de mindenki szebb a másiktól,ha más nem,akkor belső tulajdonságban.Én is irígy vagyok minden vékony nőre,meg Nicole Scherzingerre,de az én férjem pont azért szeret,mert nem úgy nézek ki!:)
13/13 anonim válasza:
hát engem biztos irigyelnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!