Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintettek minden szőke hülye?

Szerintettek minden szőke hülye?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 15:58
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én szőke vagyok ,és egyáltalán nem tartom magam hülyének.Nem mondom azt,hogy zseni vagyok ,mert nem..olyan vagyok ,mint egy átlagos barna,vörös,fekete vagy éppen hupilila hajszínű lány. Utálom,hogy ha valami hülyeséget mondok véletlenül,akkor egyből betudják annak,hogy szőke vagyok..mert más is ugyanúgy mond hülyeséget ,csak mivel ő barna hajú ,ezért olyan mintha semmi se történt volna. Na meg az előítéletek..Sokan első ránézésre eldöntik,hogy ribi vagyok ,mert szőke.Én az ilyen embereket már csak sajnálni tudom.. Azért hülyéznek le minden szőkét,mert a legtöbb cicababa (akik nem túl okosak..) szőkére festeti a haját.De nem értem ,hogy ennek mi köze a természetes szőkéknek ,vagy azokhoz akik festetik ,de normálisan viselkednek.Azért mielőtt ítélkeznénk, át kéne gondolni a dolgokat,nem csak úgy beszélni össze vissza.
2013. máj. 13. 20:09
 22/22 anonim válasza:
Dehogy igaz! Ez egy ostoba hiedelem
2016. szept. 30. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!