Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan találja meg magamnak a...

Hogyan találja meg magamnak a megfelelő stílust?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs hogy milyen frizura,smink,ruhák állnak jól.A hajam volt már sokféle,a fazonja,színben még csak fekete,és sötétbarna,de szerintem jól állnak ezek a színek,csak valamilyen más forma kéne,mert ez a mostani nagyon gyatra:(Aztán ott vannak a ruhák,abból is mindig sikerül "beválasztanom",hogy a próbafülkében még tetszik,mire hazaérek már nem.....nem vagyok kövér,de vékony se,165 cm,és 65 kg vagyok.Már elkezdtem fogyózni,eddig 1 kg ment le,1 hét alatt,szóval szép lassan haladok,de a karácsonytól már előre félek:)

Még nagy problémám az,hogy nagyon csúnya a bőröm,pattis,mitesszeres,zsíros,és hiába használok rá ezer féle kencét,meg a leghiperszuperebb dolgokat,szinte semmi sem jó.Jelenleg a bőrgyógyász által felírt krémet használom,a neve Isotrexin,máma van 2 hete hogy elkezdtem használni,csak este kell bekennem vele az arcom.Reggel Clean&Clear-rel lemosom az arcom,aztán ennyi.Mostanában nem használok alapozót,mert mire hazaértem,nagyon ocsmány volt már a fejem,de így alapozó nélkül se jobb:(Sminkelni mindennap szoktam magam,annyiból áll hogy kihúzom a szemem fekete szemcerkával+spirál.De mire hazaérek ez is mindig elkenődik.Már mondták többen hogy szép szemem van,ezért is szeretem még jobban hangsúlyozni,de nem tudom hogy jó ez így,vagy mit kéne még használnom.Öltözködéshez még annyit,hogy vastag a combom,vádlim,és széles a csípőm,vállam.Általában farmert veszek föl,magassarkú bokacsizma,plusz egy fölső,de így is slamposnak érzem magam.

Tudnátok nekem tanácsot adni,hogyan,mivel lehetnék szebb?

Köszi:)

16/lány

2009. dec. 17. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor 16 éves voltam, ugyanígy éreztem. Semmi nem volt rajtam jó, rosszul éreztem magam a bőrömben és a ruháimban.

A magassarkú mindenképpen jó választás, de a bokacsizma nagyon előnytelen... vagy a körömcipő vagy a hosszú szárú csizma előnyös a ducibb lábakra.

Mindezekhez szűk farmerek a jó választás.

Az arcod ha pattis nagy hiba, ha mindenféle vacakot rákensz, nem szabad. Még nagyobb bajt csinál. Ha túl sokat takarítod az arcod, előbb utóbb egyre több faggyút termel, és még több pattid lesz, hiába nem lesz az arcod már olyan zsíros, de pattanásos maradsz.

Használd amit az orvos felírt, és kímélő arctisztítóval mosd reggel és este, többször nem kell.

Van a Manhattan márkának (DM- ben kapható) a CLEARFACE termékcsaládja, direkt tiniknek, fiataloknak pattis bőrre korrektor, alapozó, púder, az nem fog lefolyni. Nem vészes az ára, 2000 Ft körül van a púder pl. tehát 5000 Ft- ból max. megvan az összes. De maga a púder is olyan jól fed, hogy talán a többire nem is lesz szükséged.

Ha igazán stílusos akarsz lenni akkor menk a Zaraba, és ott vannak a legtrendibb darabok. Ha azt nem engedheted meg magadnak, akkor lesd el onnan a fazonokat és olcsóbb helyeken vagy akár angol kilós (HÁDA) turikban vedd meg tizedáron. Lezser kardigánok, szűk farmerek, leggingsek, basic felsők, pulcsik, V vagy kerek nyakkal.... tévedhetetlen darabok ;)

2009. dec. 17. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak vízzel moss arcot, mert a szappan szárítja és még több faggyú termelésre ösztönzi. Radírozz párszor egy héten cukor, méz és kevés víz keverékével, utána pihentesd egy kicsit, majd kend be valami könnyű, nem zsíros krémmel. Nem árt, ha néha gőzölsz is, mondjuk kamilla teával. Ezek ezerszer többet érnek, mint bármi más bolti cucc. Nekem nagyon bevált. De nagyon fontos, hogy semmi esetre se nyomd ki őket!

Ha egyenes a hajad, akkor érdemes kipróbálnod egy hullámos vagy göndör frizurát, az mindig valahogy frissebbnek vagy nem is tudom milyennek hat. :)

Nézd meg a csinosabb barátnőidet, hogy hogyan öltözködnek és less el tőlük pár trükköt vagy kérd meg, hogy segítsenek. A neten is nagyon sok oldal van, ahol leírják, hogy bizonyos testalaktokhoz milyen ruhák állnak jól.

Elég hosszú lett, de remélem, hogy tudtam segíteni. :)

2009. dec. 17. 21:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök válaszát,nagyon hasznosak!:)
2009. dec. 18. 15:55
 4/4 anonim válasza:
Probalj ki mindent!Csak nem art;)...
2009. dec. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!