Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jól nézek ki?...

Szerintetek jól nézek ki? (képpel)

Figyelt kérdés

Helló,én egy 13 éves lány vagyok.

Hogy nézek ki?10/? vélemény?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(ezek az én facebookos képeim x))

Üdv :)

2014. márc. 25. 19:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%
Első vagyok! Jólvan nem kell bizonygatni elhisszük! De azért tisztázzuk,hogy nem te engedheted meg,hanem a szüleid! Mert nem te dolgoztál meg érte:D na de kérdésedre válaszolva nem nézel ki jól!! :D
2014. márc. 25. 20:49
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát de én is beleadtam fél zsebpénzemet a cipőbe,a parókáimat saját pénzből veszem,ahogy /szinte/ a ruháimat is.Én nem vagyok beképzelt,de ha valami nem igaz,pedig az,akkor én bebizonyítom hogy igaz,ilyen a természetem xd :D
2014. márc. 25. 20:52
 13/30 anonim ***** válasza:
30%
És a pénzt, amiből a cipőt meg a ruháidat vetted, honnan szerezted? Diákmunkát még nem vállalhatsz, max rokonoktól szülinapra/névmapra, vagy anyucitól meg apucitól kaptad. Amúgy meg kiraksz 5 agyonszerkesztett képet, amiből az egyiken látszik a lábad és a cipőd. Gratulálok, igazi IQ-bajnok vagy! :)
2014. márc. 25. 20:58
 14/30 anonim ***** válasza:
24%

Vajon a "zsebpénzed" és a "saját pénzed" honnan van?!:D dolgozol suli mellett vagy mi?:P

Ja és, nem tényleg nem nézel ki jól.

2014. márc. 25. 20:59
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem az igaz,hogy szoktam zsebpénzt kapni.De nem minden nap 100.000 forintot,hanem lassan összegyült sok,és akkor go vásárolni.
2014. márc. 25. 21:02
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem vagy szép és ráadásul unszimpi is vagy, túl sokat gondolsz magadról. Ezt a műhajat meg felejtsd el, mert nagyon gáz.
2014. márc. 25. 22:06
 17/30 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem szép vagy, úgy értem, olyan normális fejed van ezeken a random módon készült utolsó képeken, csak ne szedd ilyen vékonyra a szemöldököd, mert aránytalanul vékony az arcodhoz képest, pláne, hogy ilyen erős, sűrű hajad van. A paróka hosszítja az arcod, ami jól áll, a szín viszont túl barátságtalan, rideg hozzád, inkább valami mézszőkét válassz. Fiatal vagy még, úgyhogy még alakulni fogsz, pár év múlva nem lesz olyan kerek mókuspofid sem. Bár amúgy a legtöbb fent linkelt képen alig látszik belőled valami a sok effekttől meg a pózoktól.
2014. márc. 25. 22:40
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól nézel ki, csak hanyagold azt a hülye parókát én ne pózolj, ne mázolj, ne vágj arcokat. Legyél természetes, neked egyelőre az áll a legjobban.
2014. márc. 25. 23:54
 19/30 anonim ***** válasza:
65%
hát még néhány év aztán jó leszel, csak azt a műizét dobd ki!
2014. márc. 26. 01:06
 20/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitív komikat,megfogadom a tanávsokat!;)
2014. márc. 26. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!