Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jól nézek ki?...

Szerintetek jól nézek ki? (képpel)

Figyelt kérdés

Helló,én egy 13 éves lány vagyok.

Hogy nézek ki?10/? vélemény?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(ezek az én facebookos képeim x))

Üdv :)

2014. márc. 25. 19:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
64%
Az első és második képen nem te vagy! Amúgy ha nem effekteznéd szét a rohadt képeid,milyen jó lenne. amúgy átlagos tucat kiscsaj vagy,aki nagyot hisz magáról 10/2
2014. márc. 25. 20:03
 2/30 A kérdező kommentje:
de az első és a második képen is én vagyok(van egy szőke műhajam) amit nagyon szereteeek :D
2014. márc. 25. 20:12
 3/30 A kérdező kommentje:
És miért is hiszek nagyot magamról? ._.
2014. márc. 25. 20:13
 4/30 anonim ***** válasza:
32%

Először is az első két képről, mint ahogy azt előttem írták, messziről lerí h nem te vagy rajta. Azt mi értelme volt feltölteni?:S

Am meg nagyon sok minden látszik a képeidből. Ezek alapján nem lehet elmondani h jól nézel-e ki vagy sem...Az arcodból pl alig látszik valami.Rakj fel egy normális képet és akk majd kapsz normális véleményt.

Am meg egy átlagos kis csaj vagy.

(Kislányokat nem pontozok)

2014. márc. 25. 20:14
 5/30 A kérdező kommentje:
hogy bizonyítsam be hogy én vagyok?
2014. márc. 25. 20:27
 6/30 anonim ***** válasza:
24%
Első vagyok! ismétlem,hogy az első és második képen rohadtul nem te vagy! azon sovány lány látható és más arcformájú,te neked kerek arcod van és kövérebb is vagy!! Ja hát,mondjuk anyuci meg apuci pénzéből veszed a convers csukát,meg ahogy bepózolsz,ebből látszik milyen nagyot hiszel magadról! És nem félre érteni,mivel mi is sok mindent megengedhetünk magunknak,csak én nem vágok fel ezekkel a dolgokkal,hanem megkeresem magamnak azt a pénzt:D
2014. márc. 25. 20:30
 7/30 anonim ***** válasza:
44%

Először nőlj fel,nőiesedj majd csinálj értelmes képet amin látszik az arcod. Ès ismét tedd fel a képeket hogy tovább növeld a már most nagy egódat;D

Szerintem az utsón sem ő van.

2014. márc. 25. 20:32
 8/30 A kérdező kommentje:

Ismételten!

Minden képen én vagyok!Attól,hogy valahol feszülüs,valahol enyhe ruhát veszek fel,nem vagyok kövérebb!Az utolsó képen hosszú és természetes volt a hajam!Az első két képen csak paróka.Nem hiszitek el?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

mindegyik képet szerkesztettem egy kicsit,és igen van egy piros eredeti conversem!Az nagy gond?Ha megtehetem veszek!

2014. márc. 25. 20:37
 9/30 A kérdező kommentje:

lefényképezzek még valamit esetleg? ._.

a második képen ezt a pólót hordtam.

[link]

2014. márc. 25. 20:40
 10/30 jó tanács0012 ***** válasza:
48%
Ne haragugy de nagyon csúnya vagy és nincs okod kiakadni mert te kérdezted hogy szerintetek jól nézek ki és a válasz egy határozott. NEM :-)
2014. márc. 25. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!