Szerintetek jól nézek ki? (képpel)
Helló,én egy 13 éves lány vagyok.
Hogy nézek ki?10/? vélemény?
(ezek az én facebookos képeim x))
Üdv :)
Először is az első két képről, mint ahogy azt előttem írták, messziről lerí h nem te vagy rajta. Azt mi értelme volt feltölteni?:S
Am meg nagyon sok minden látszik a képeidből. Ezek alapján nem lehet elmondani h jól nézel-e ki vagy sem...Az arcodból pl alig látszik valami.Rakj fel egy normális képet és akk majd kapsz normális véleményt.
Am meg egy átlagos kis csaj vagy.
(Kislányokat nem pontozok)
Először nőlj fel,nőiesedj majd csinálj értelmes képet amin látszik az arcod. Ès ismét tedd fel a képeket hogy tovább növeld a már most nagy egódat;D
Szerintem az utsón sem ő van.
Ismételten!
Minden képen én vagyok!Attól,hogy valahol feszülüs,valahol enyhe ruhát veszek fel,nem vagyok kövérebb!Az utolsó képen hosszú és természetes volt a hajam!Az első két képen csak paróka.Nem hiszitek el?
mindegyik képet szerkesztettem egy kicsit,és igen van egy piros eredeti conversem!Az nagy gond?Ha megtehetem veszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!