Szép ez a lány szerintetek?
Ez a egyik osztálytársam és sokan mondjak hogy szép e szerinten nem...
Szerintetek?
Nem szép. Csinoska, de messze van a széptől.
Jó sok fotód van az osztálytársadról...
A "stílusa" nem tetszik, de amúgy nincs baj vele, átlagos.
L
Hát nekem nem az esetem. Ez a szőkített haj meg szupcsi-minden-pink ruhák. Brrr... Az orra is nagy, persze erről nem tehet, de én se arról, hogy nekem meg nem tetszik. A szemöldöke iszonyú hülyén néz ki, azzal gondolom lehetne valamit csinálni? A dekoltázsa jó, de erre mikor mond mást egy férfi, de kipakolni attól még nem muszáj, mert közönséges.
Ha nem erőltetné a vidéki cicababa stílust, akkor szerintem jobb csaj lenne. De hasra szerintem akkor se esnék tőle, mert akkor meg semmi kiemelkedő nem lenne rajta. Gondolom épp ezért van feltűnési viszketegsége meg közönséges öltözködése, valamivel kompenzálni próbálja. A mosolya amúgy nagyon szép, szerintem elég lenne az is néhány srácnak. Talán pár év alatt rájön erre ő is, és ha viselkedésileg is rendben lesz, akkor sokkal jobb csaj lesz.
És ha nem te vagy a képeken, akkor egész biztos jobb ember nálad ez a csaj, mert gondolom ő nem rakja fel más fotóit ide fikáztatni. Lehetsz nála szebb, de ocsmány egy jellem maradsz akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!