Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Nektek milyen egy szép...

FIÚK! Nektek milyen egy szép lány? Hogy néz ki? Milyen az alkata? Mit szerettek a lányokba?

Figyelt kérdés

2014. márc. 21. 16:13
 1/5 anonim válasza:
100%
Mivel magas vagyok ne legyen alacsony kerek arc, nem vastag szemöldök barna szem <3 karcsú és elmosogatnak XD + minden mást általában amit a lányok "csinálnak" az ágyban.
2014. márc. 21. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Ki legyen békülve önmagával, legyen vidám, mosolygós és ápolt (nekem ebbe a testedzés is beletartozik). Társaságban büszke lehessek rá. Kb ennyi. Nekem az, hogy milyen formájú az arca, meg hány cm egyáltalán nem számít.

33/Ffi

2014. márc. 21. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Nálam Ő jelenti az abszolút ideált

[link]

Legyen jó fej, ne bunkózzon, tudjon magától is csacsogni kb ennyi :)

21F

2014. márc. 21. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

olyan dugnivaló kis aranyos :)

mell & fenék

2014. márc. 21. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
165 magas,50-55 kg,hosszú sötét haj ,kerek popsi,akkora mellek hogy beleférjen a tenyerembe.Mosolygos ,nyitott ,legyen humorérzéke és szeresse ha küzdenek érte.Valamint csináljon nekem rántott húst,de jó sokat :D
2014. márc. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!