12 évesen sok a 158 cm?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Anyukám 168 cm apum 180 cm magas leszek?
Sokat fogok még nőni??
2009. dec. 16. 17:05
11/21 anonim válasza:
Nem hülyeség. Barátnőm 12 évesen 170 cm volt, mindenki csúfolta, hogy milyen magas, aztán mit ad Isten, most már majdnem 30 és ugyanúgy 170 cm magas! Nem leszel magas, törődj bele. Hiába, hogy a családod magas, te vagy a kivétel aki erősíti a szabályt. 12 évesen 158 cm rohadtul nem sok, sőt!
12/21 A kérdező kommentje:
Ez hüly*eség!
2009. dec. 24. 21:12
13/21 anonim válasza:
Ha nem tudod elfogadni, hogy ez így van, akkor ne kérdezz. Egyébként nem sok szerintem, nekem 12 évesen jött meg, 15 éves vagyok és 162 cm, azóta nem sokat nőttem. Lehet, hogy te nőni fogsz, nem tudhatod, mindenkinél változó.Bár szerintem sem leszel sokkal magasabb, drasztikus változásra ne számíts! Miért, nőni szeretnél még?
15/21 anonim válasza:
Ja, előző vagyok. Nekem is 12 évesen jött meg és azóta csomót nőttem...
16/21 anonim válasza:
bocs de te hülye vagy, 13 éves vagyok és 170 cm, itt mindenki ilyen magas nincs túl sok bajom a magasságommal maximum annyi hogy nem vehetnék túl magas sarkú cipőket.
ne izgulj nem fogsz nőni. pusz
17/21 anonim válasza:
én 13 vagyok és 173 cm, de a hugom egyik barátnője 12 éves és 175 cm... Egyébként szerintem határozott fellépést (tud) adni a hogy magas vagy...
18/21 anonim válasza:
Egyébként fiú vagy, vagy lány?
Bár ez mindenkinél másféle, én pl 12 évesen 155 cm voltam kb, most (15 vagyok) 171 cm pontosan. Hát attól is függ h lány vagy-e vagy fiú :D Bár nekem anya alacsony, apa magas, igy nálam ez volt a várható :)
19/21 A kérdező kommentje:
Lány
2010. jan. 2. 16:46
20/21 anonim válasza:
hmm.nekem azt mondta a doki hogy 1-2 centit fogok nőni aztán helló.:D
egyébként én 160 centi vagyok . szerintem pont jó :D
barátnőm is annyi amennyi te és ő 13 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!