12 évesen sok a 158 cm?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Anyukám 168 cm apum 180 cm magas leszek?
Sokat fogok még nőni??
2009. dec. 16. 17:05
1/21 anonim válasza:
én is 12 vok és 156 cm. :)
Hát szerintem igen, szép magas leszel, de az a jobbik véglet. :D
12/L
2/21 A kérdező kommentje:
175 körül leszek?:S
2009. dec. 16. 17:17
3/21 anonim válasza:
nem feltétlenül, nagyszüleid kb milyen magasak? elég nehéz kiszámítani a végleges magasságod, vagy akár csak megsaccolni. én apum is 180cm körüli, anyum 163cm nagyjából, én mégis 162cm maradtam:) nálunk a nők mind ekkorák, vagy kisebbek:DXD elég rossz:P ne aggódj, akkora leszel, amekkora, a magasságnak és az alcsonyságnak is mind vannak előnyei és hátrányai. 17/L
4/21 anonim válasza:
Húgom is 158 cm már most 10 évesen.
De nem biztos hogy sokat nősz még, én is csak 14 éves koromig nőttem (164 cm), utána már egyáltalán nem. Hát... majd kiderül pár év múlva hogy mekkora leszel:D
7/21 anonim válasza:
En 11-12 eves koromban 161 cm voltam.Mindenkinel magasabb voltam,nagyon zavart.Most mar 18 eves vagyok es pont multheten mertek meg mindket a suliban es meg mindig 161 cm vagyok.12eves koromban megalltam a novesben.( csak magassagban,cici ,csipo csak aztan kezdett el noni)
8/21 anonim válasza:
Miután megjön az első menzeszed, utána már nem nagyon fogsz nőni, max. 5 cm-t. És 12 évesen 156 cm voltam és 158 cm lettem felnőtt koromra (12 évesen jött meg az első). A genetika nem minden, apám családjában pl. mindenki extra magas (unokatesóm lány és 180 cm), fater mégis csak 172 cm lett.
9/21 A kérdező kommentje:
Ez k.wa nagy hülyeség mer megjött már fél éve...mégis nőttem meg nem hiszem mer a családban mindenki magas meg aki 180 cm és megjött neki 12 éves korában és akk csak 160 körül volt akk mivan?
2009. dec. 19. 17:31
10/21 anonim válasza:
barátnőm 11 és azt úgy képzeljedd el :) hogy 185 centiméter ,:D szeretek velee sétálni az utcán minden szempár felénk szegeződikkk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!