Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minek valakinek 4 tusfurdo?

Minek valakinek 4 tusfurdo?

Figyelt kérdés
Mindenkinek van egy polca, es az egyik lakotarsamnak 4 tusfurdoje van(2 adidas, 1 balea es egy valami ismeretlen marka). Minek annyi?
2014. márc. 22. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
mert mindenkitől azt kapott karácsonyra
2014. márc. 22. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért van 4 ,mert többféle illatot szeret és a kedvetol függ,hogy melyikkel mosakodoik .Nekem ős több van... :)
2014. márc. 22. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van 4 ,mert többféle illatot szeret és a kedvetol függ,hogy melyikkel mosakodoik .Nekem is több van... :)
2014. márc. 22. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt néha 6 is. Lakótársaim polcára nem pakoltam, nem is szóltak meg érte. Amúgy meg miért ne? Karácsonyra tényleg csomó embertől kap ilyet az ember, valahol tárolni kell azt is, vagy akár csak hangulattól függően használja. Fogyóeszköz, sose éreztem betegesnek, ha felhalmozok ilyesmit. Az már furább, ha valakinek 5 fogkeféje van például. :D
2014. márc. 22. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2 van, egy esti és egy reggeli :D Az estinek nyugtatóbb illata van, míg a reggelinek frissebb, gyümölcsös.

A lakótársad lehet hogy kapta a tusfürdőket de az is lehet hogy mindig azt használja amelyikhez kedve van. Pl. ha valakinek van több parfümje és mindig abból használ amelyik épp illik a hangulatához. Mondjuk nekem a parfüm az amit mindig kapok de általában nem tetszik az illata és ott áll vagy 4 parfüm a polcomon.

2014. márc. 22. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy esti, egy reggeli, meg még egy, ami a parfümömmel azonos márkájú és illatú, méregdrága, ezért csak "akkor" használom...
2014. márc. 22. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Minden bizonnyal ez a személy vagy lány, vagy búzi.
2014. márc. 22. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert szeret többfélét használni..nekem is 3-4 fajta van egyszerre használatban, mert hamar megunok egy illatot, olyankor szeretek is kicsit másikat használni.
2014. márc. 23. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
na a búzák leszavaztak :)
2014. márc. 24. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!