11/14 A kérdező kommentje:
17 éves lány vagyok szóval nem vagyok kifejezetten a kopaszodók társaságában:D
2014. márc. 27. 16:34
12/14 anonim válasza:
na, mutass máár egy képet! :)
14/14 anonim válasza:
Nekem magas homlokom van, pont a fejem harmada, hozzá szív alakú az arcom. Több, mint 20 évig frufrum volt, mert anyukám mindig azt mondta, hogy a magas homlok nem szép, el kell takarni. Aztán összejöttem a férjemmel és mondta, hogy neki nem tetszik a "póni frizurám". Úgyhogy megnövesztettem, és azóta sincs frufrum. Nem hiányzik. Teljesen más az arcom így, szerintem sokkal szebb, mint bármilyen frufruval is volt, ráadásul nem kell vele szórakozni, hogy álljon valahogy. Persze, ha pl. keskeny az arcod, akkor egy lágy frufru lehet, hogy nem árt, de az ilyen szembe lógós, vastag frufru szerintem nem valami szép, mert nem látszódik tőle a szemed. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!