Te nem, de egy plasztikai sebész meg tudja növelni, garantáltan.
2014. márc. 20. 06:57
2/8 anonim válasza:
Hízással. Szüléssel.
2014. márc. 20. 07:02
3/8 anonim válasza:
Mikor anno kicsit híztam egyből oda ment minden. Na meg a masszírozástól. Legalábbis mivel mindennap testapózólom a testem , természetesen a melleimet is szoktam és észrevettem egy ideje, hogy nagyon sokat nőttek, pedig nem híztam.
2014. márc. 20. 07:09
4/8 anonim válasza:
Pueraria Mirifica. Nagyon jó cucc. És teljesen természetes növényről van szó. Ámde, ha még nem töltötted be a 25 éves kort, akkor ne szedd, mert lehetnek mellékhatásai. Olvass utána, ha tudsz angolul, akkor az angol fórumokat ajánlom, mert itt nálunk sem sokat tudni róla. Vagy a PM, vagy semmi csak a szike. Nincs olyan, hogy mellnövelő tabletta, kapszula. Ez a növény is olyan, hogy a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a növényi ösztrogéneket, ráadásul ez az egy, amiben található egy olyan, ami nagy mértékben hasonlít a női szervezetben található ösztrogénhez. A szedésével azt éred el, hogy a szervezeted úgy reagál, mintha egy ösztrogén bombát kapna, ezért a mell növekedhet. De ugyanúgy növekedhet a csípő és a fenék is. Tehát ezzel számolni kell.
2014. márc. 20. 08:24
5/8 anonim válasza:
Hormonokon kívül csak hízással, de ez sem biztos. Fogadd el olyannak a melleid amilyenek, mert nem attól leszel értékes, hogy nagy melled van!
2014. márc. 20. 08:33
6/8 anonim válasza:
4-es!
A 25 éves kor egyáltalán nem jó korhatár rá!
PM-et CSAK akkor szabad szedni, ha már közeledsz vagy át is léptél a változó korba, vagy ha már túl vagy a gyerekszülésen és nem is akarsz többet, ugyanis úgy hat, hogy közben a saját ösztrogéntermelést szinte teljesen leállítja. Így a menstruációt elviheti, termékenységi problémákat okoz.
Annak aki gyereket akar még az életben, nem ajánlott kísérletezni vele.
Ráadásul iszonyat mellékhatásai vannak. Mintha a PMS tüneteit élné át sokszorosan az ember.
2014. márc. 20. 11:47
7/8 anonim válasza:
Kinek hogy....mindannyian különbözőek vagyunk.
Én szedem, már hónapok óta és csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Azt nem mondom, hogy másnál nem okozna problémákat. De nálam nem voltak mellékhatások. És aki tényleg nagyobb melleket szeretne, ámde nem akarna kés alá feküdni....egy próbát megér.....Nem kell lepontozni csak azért, mert a véleményemet megosztottam. Erre szolgál ez az oldal. És ez a tabletta tényleg hatásos, nem úgy mint az agyonra reklámozott különböző mellnövelő kapszulák.
2014. márc. 20. 11:57
8/8 anonim válasza:
"Nem kell lepontozni csak azért, mert a véleményemet megosztottam."
- Ez egy vélemény, a tény meg az, hogy sok pozitív hatása mellett a PM a mellnövelő hatása a legkevésbé sem bizonyított, és sokan átverésnek minősítik.
Persze mindig van, akinek bevállt... de mindig csak elszórva egy-egy ember mondja, aztán valahogy a vizsgálatok sosem igazolják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!