Gyogyszerel szedésével lehet nővelni a mellem nagyságát?
Figyelt kérdés
15 lány és szeretnék nagyobb melleket!!
és van olyan gyogyszer amin segitene nekem?ha tudtok akk irjatok gyógyszer fajtát !!
és ezek nem károksak a szerevezetemre?
minden kinek előreis kősz a válaszát
2010. márc. 12. 08:17
1/5 anonim válasza:
Ezt gyorsan felejtsd el!Nincs olyan csodaszer ami nem károsan hat a szervezetre.Ne akard a hormonháztartásod felborítani.Bízd a természetre!Nekem sincs nagy,de eszembe se jutott,hogy ilyen "csodaszerekhez "nyúljak,amivel tele van minden.Ha felnőtt korodban is zavar,majd gondolkodj el inkább a plasztikán,bár én azt vallom,a természetessék fontosabb.
2/5 anonim válasza:
Van akinek nő a fogamzásgátlótól, de csak azért ne kezd elszedni
3/5 anonim válasza:
Könyörgöm, 21 vagyok, és 70A melltartót hordok még mindig!!! nekem már valószínű csak terhességkor fog nőni egy kicsit a mellem. Neked még simán nőhet! várj egy picit, nem fogsz belehalni!
4/5 anonim válasza:
Ha lehetne, minden nő 80 D-s melltartóban rohangászna :)
Nem, nem lehet.
5/5 anonim válasza:
nem olvastad még itt a 900 millió ugyanilyen kérdést? mert mindenhol leírták, h NINCSEN LEHETŐSÉG ERRE!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!